ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Εκφράζει τις αντιρρήσεις της η Σούπερ Λίγκα


Εκφράζει τις αντιρρήσεις της η Σούπερ Λίγκα

15 Μαρτίου, 2011

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΤο  ΔΣ της Σούπερ Λίγκας συνεδριάζει την Τρίτη (15/03), όπου θα συζητηθεί η ανακοίνωση του γ.γ.Α. Παναγιώτη Μπιτσαξή σύμφωνα με την οποία «είναι ακατάλληλη να διοργανώσει το πρωτάθλημα». Στην πορεία προέκυψε και ένα ακόμη θέμα, αυτό της διακοπής της χρηματοδότησης του ποδοσφαίρου, την οποία ανακοίνωσε την Δευτέρα (14/03) ο γ.γ.Α., δημιουργώντας της ένα ακόμη πρόβλημα.
Οι παράγοντες των ΠΑΕ, οι οποίοι απαρτίζουν και το διοικητικό συμβούλιο, είναι αντίθετοι στην προοπτική η ΕΠΟ να αναλάβει το πρωτάθλημα. Μάλιστα κάλεσαν, τόσο το γ.γ.Α., όσο και τον Πιλάβιο για να τους τα πουν από κοντά, όμως δεν θα παραστεί κανείς από τους δυο. Ο μεν πρώτος απάντησε ότι συνομιλεί μόνο με την ΕΠΟ, ο δε δεύτερος θα βρίσκεται σε προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Καστοριά.
Η θέση της Σούπερ Λίγκας είναι ότι όσοι εμπλέκονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν ευθύνη. Η ίδια η διοργανώτρια ανέλαβε το μερίδιο που της αναλογεί για την εικόνα του, όμως θεωρεί ότι ευθύνη πρέπει να αναλάβει και η ΕΠΟ που έχει στις τάξεις της τη διαιτησία, η Αστυνομία που είναι υπεύθυνη για την τήρηση της τάξης και η Πολιτεία που ψηφίζει τους νόμους και είναι υπεύθυνη για τα γήπεδα, καθώς τα περισσότερα είναι δημοτικά.
Η άποψη του Ολυμπιακού ότι η καυτή πατάτα είναι η διαιτησία για την οποία γίνεται πολύς λόγος, όμως αυτή ανήκει στην ΕΠΟ. Άρα και στην περίπτωση που η ομοσπονδία αναλάβει το πρωτάθλημα, η «καυτή πατάτα» δεν αλλάζει κάτοχο. Επίσης, δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για έλλειψη αξιοπιστίας στο πρωτάθλημα από τη στιγμή που η Πολιτεία δεν κάθεται στο ίδιο τραπέζι να μιλήσει με τις ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται το ΔΣ να αποφασίσει τη σύσταση επιτροπής που θα μιλήσει με τους κ.κ. Μπιτσαξή, Πιλάβιο.
Τέλος ο Παναθηναϊκός δήλωσε ότι δεν θα λάβει μέρος, λόγω της κόντρας του με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας Βαγγέλη Μαρινάκη.
www.olympiacos24.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου