ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

“Πόρτο Λεόνε”

“Πόρτο Λεόνε”
14/3/2011
Το νέο μυθιστόρημα του Λευτέρη Καπώνη για τον Πειραιά, τον Ολυμπιακό, τον έρωτα και την ανδρική φιλία παρουσιάζεται την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011, στις 18.00, στο στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” (αίθουσα “Αχιλλέας Γραμματικόπουλος”) από τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς και τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη. Το βιβλίο αναφέρεται στη ζωή πέντε φίλων, παθιασμένων οπαδών του Ολυμπιακού. Μέσα από την ιστορία των πρωταγωνιστών αναδεικνύονται τα κυριότερα γεγονότα, οι πρόεδροι αλλά και οι μεγαλύτεροι αστέρες που καθόρισαν την πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας των ερυθρολεύκων από το 1965 έως το 2005.
Η μυθιστορηματική πλοκή συνυφαίνεται με πραγματικούς αγώνες, πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων και παίκτες που έγραψαν ιστορία στον Ολυμπιακό: Σιδέρης, Παπάζογλου, Μπέμπης, Δεληκάρης, Λοσάντα, Ντέταρι, Αναστόπουλος, Τζόρτζεβιτς ενσάρκωσαν για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες τα ινδάλματα των πέντε ηρώων και των οπαδών του “Θρύλου” που γέμιζαν τις κερκίδες του Καραϊσκάκη και ζητωκραύγαζαν στους ρυθμούς της τρομπέτας του αξέχαστου Αττίλιο. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν νέοι και παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού. Το βιβλίο θα προλογίσει ο αντιπρόεδρος του Ο.Σ.Φ.Π. Νίκος Καραχάλιος.

Όσοι βρεθούν στην παρουσίαση του βιβλίου θα θυμηθούν πρόσωπα, εικόνες και εμπειρίες της ομάδας του Ολυμπιακού που αναδύουν το άρωμα κάθε εποχής. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Στέλιος Γεράνης, Έλενα Στάμου, Χριστίνα Σαρπασίδη και θα μιλήσει ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Γιώργος Μπράμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου