ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΚΑΩΘΗΚΕΣΤΗΝ ΑΝΤΕΦΕΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ...

Παρέμβαση εισαγγελέα για Καλόπουλο!

Ημερομηνία: 17/03/2011
Παρέμβαση εισαγγελέα για Καλόπουλο! - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚ0 www.soccerplus.gr/
Αναφορά που ισοδυναμεί με δίωξη προς τον διαιτητή του ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού έχει ασκήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Μ. Αντωνακάκης.
Ο κ. Αντωνακάκης στην αναφορά του θεωρεί ότι ο διαιτητής του ντέρμπι έχει υποπέσει σε εσκεμμένες παραλείψεις στη συμπλήρωση του φύλλου αγώνα στο οποίο παράλειψε να κάνει αναφορά στην εισβολή των οπαδών του Ολυμπιακού και στα επεισόδια που προκάλεσαν με του ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Ως γνωστόν ο κ. Καλόπουλος στο φύλλο αγώνα έγραψε ότι «φίλαθλοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν».
Η αναφορά απευθύνεται στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας από το οποίο ζητείται να επιληφθεί και να παραπέμψει την υπόθεση στην πειθαρχική επιτροπή, τονίζοντας ότι για πλημμελή σύνταξη φύλλου αγώνα από τον διαιτητή προβλέπεται από τον ΚΑΠ η ποινή ενός μήνα.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημανθεί ότι η ΕΠΟ έχει ήδη ανακοινώσει ότι ο Δ. Καλόπουλος αλλά και οι βοηθοί του, ο τέταρτος και παρατηρητής διαιτησίας του ντέρμπι θα μείνουν εκτός ορισμών μέχρι τη λήξη της σεζόν, ποινή που υπερκαλύπτει αυτή που προτείνει ο ποδοσφαιρικό εισαγγελέας.
Υπενθυμίζεται δε ότι η πρώτη αναφορά (δίωξη) σε διαιτητή έγινε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ Ανδρέα Φάκο προς τον Τάσο Κάκο επειδή δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα για τον τρόπο που πανηγύρισε ο Μήτρογλου το γκολ που πέτυχε στο ματς με τον Παναθηναϊκό.
Όμως η Σούπερ Λίγκα ουδέποτε συζήτησε το θέμα δείχνοντας τον προσήκοντα σεβασμό στο θεσμό του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα…
O ALEX WEB RADIO/TV ANΑΡΩΤΙΕΤΑΙ......

ΡΕ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΛΑ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ...ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ....ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕ...ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...ΕΚΑΝΕΣ ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΕΣ ΚΑΙ ΑΘΩΟΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΗΣ ΤΟΝ...ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ...Ε ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΙΑ???? ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΗΔΙΑ ΠΛΕΟΝ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΚΤΡΟΠΑ ΝΑ ΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ? Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ???ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΚΟΙΝΟ. ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ???
Ε..ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ...ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου