ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

"Αγκαλιάστε" την ομαδάρα του Ντούντα

"Αγκαλιάστε" την ομαδάρα του Ντούντα

Τα παιδιά του Ντούσαν Ίβκοβιτς χρειάζονται την ενίσχυση του 6ου τους παίκτη στον αγώνα με την Σιένα (22/3, 21:00). Έχουν ήδη φύγει 1000 εισιτήρια με τον κόσμο να καλείται να στηρίξει την ομάδα του Πειραιά στην προσπάθεια της για επιστροφή στο... πρώτο σκαλί της Ευρώπης.
Ο Ολυμπιακός την τρέχουσα περίοδο αποτελεί την πιο σταθερή ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις ικανότερες στην Ευρώπη.
Ο "στρατηγός" Ντούντα καθοδηγεί με μαεστρία τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι έχουν όλα τα φόντα για να κατακτήσουν κούπες. Ωστόσο, μέχρι τώρα ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έχει στηρίξει την ομάδα στον βαθμό που θα έπρεπε.

Σε αντίθεση με παλαιότερα χρόνια το ΣΕΦ δεν θυμίζει το "καμίνι" που μπορούσε από μόνο του να λυγίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Παρ' όλα αυτά, οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς έχουν βρει τον τρόπο για να πάρουν μεγάλες νίκες και να βρίσκονται κοντά στο Final - 4 της Βαρκελώνης, όπου φέτος θα κριθεί το βαρύτιμο τρόπαιο της Ευρωλίγκας.           


Στηρίξτε τους γιατί το αξίζουν...

Ο Θρύλος έχει καταφέρει να αποδράσει από δύσκολες έδρες, αποδεικνύοντας πως έχει μία ομάδα ικανή για όλα. Έχει φύγει με το... ροζ φύλλο αγώνα από το ΟΑΚΑ, από την Βαλένθια και από την Κωνσταντινούπολη κάνοντας ακόμα και τον πιο δύσπιστο οπαδό του Ολυμπιακού πως, αν μη τι άλλο, φέτος με τον Ντούντα στο... τιμόνι, οι ερυθρόλευκοι μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα. Το μόνο που χρειάζεται στην παρούσα φάση, είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού να αγκαλιάσει την ομάδα και να την στηρίζει με τον τρόπο που ξέρει μόνο αυτός.

Άλλωστε, το γεμάτο ΣΕΦ θα δώσει έξτρα ώθηση στους παίκτες στον κρίσιμο αγώνα που ακολουθεί με την Σιένα. Την Τρίτη στο Φάληρο πρέπει να μην πέφτει καρφίτσα, με τον 6ο παίκτη να έχει καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση.

Στην πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων έφυγαν χίλια κομμάτια και όλα δείχνουν πως ο λαός του Θρύλου αυτή την φορά θα κατακλύσει το ΣΕΦ δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα που θα θυμούνται για καιρό οι άνθρωποι της Σιένα.    
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου