ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Η ΓΙΟΥΧΑ ΠΗΓΕ ΣΥΝΝΕΦΟ....

Η ΓΙΟΥΧΑ ΠΗΓΕ ΣΥΝΝΕΦΟ....

Τα ΠΑΟΚτσήδικα ιντερνετικά Media, δεν χαρίστηκαν στον ΠΑΟΚ για τη συντριβή του από την ΑΕΚ.
Η ντροπή και τα φαντάσματα...
Το Olapaok.gr έχει τίτλο: «"Ντύθηκε"... φάντασμα»! Κατάρρευση του "Δικεφάλου του Βορρά" στο ΟΑΚΑ όπου έχασε από την ΑΕΚ με 4-0! Άχρωμος και ασύνδετος ο ΠΑΟΚ άφησε την αντίπαλο του να κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς πλάνο ο Χάβος, απέτυχε παταγωδώς στις επιλογές του για την ενδεκάδα.
Το Paok24.com γράφει: «Ντροπή! Ντροπή... Ο ΠΑΟΚ σε μία ντροπιαστική εμφάνιση γνώρισε την
 συντριβή με 4-0 από την ΑΕΚ και πλέον η παρουσία στη πεντάδα είναι αμφίβολη».


Τα «άκουσαν»...
Την αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ προκάλεσε η βαριά ήττα με σκορ 4-0 από την ΑΕΚ. Περίπου 20 φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» περίμεναν την αποστολή της ομάδας τους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να τους αποδοκιμάσουν και να τους θέσουν προ των ευθυνών τους ενόψει της συνέχειας. «Ρεζίλι μας κάνατε. Μας ξεφτιλίσατε ρε. Κανονίστε να πάρετε το Κύπελλο» ήταν μερικά από όσα άκουσαν οι Θεσσαλονικείς.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προσγειώθηκε το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟΚ και τα πρώτα μέλη της αντίκρισαν στην αίθουσα αφίξεων λιγοστούς οπαδούς της ομάδας τους να τους περιμένουν. «Τί είναι αυτά τα χάλια;» είπαν στους Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και Ντάριο Κρέσιτς, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που έκαναν την εμφάνισή τους, ενώ το μήνυμα «φέρτε το Κύπελλο, αλλιώς...» στάλθηκε προς πάσα κατεύθυνση.

Ο Σπύρος Μηλιορίδης που εκπροσωπούσε τη διοίκηση της ομάδας και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιάννης Αθανασιάδης άκουσαν τους οπαδούς να τους παραπονιούνται: «Τί είναι αυτά; Εμείς πάμε στο γήπεδο σε κάθε αγώνα, δίνουμε από το υστέρημά μας και αυτοί κάνουν αποχή; Εμείς για να βγάλουμε λίγες χιλιάδες ευρώ δουλεύουμε χρόνια, ενώ αυτοί...». Ο Κώστας Χαλκιάς και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης άκουγαν παράπονα δύο-τριών οπαδών σε ένα μίνι τετ-α-τετ, ενώ ο Μάκης Χάβος βγήκε σκεπτικός και αμίλητος και πήγε κατευθείαν στο πούλμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου