ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Φονικό όπλο (VIDEO)

Φονικό όπλο

05/04/2011


Μετά το ξεκίνημα της καριέρας του (1998) στα εφηβικά της Οσέρ και το επαγγελματικό συμβόλαιο (2004) στη Λα Λουβιέρ, ήρθε η ελληνική πρόκληση για τον «τρομοκράτη».  Αρχικά η Καισαριανή και ο Εθνικός Αστέρας στην, τότε, Β Εθνική Κατηγορία όπου έκανε το... μπαμ με το καλημέρα. Σε 16 ματς, 11 γκολ. Οχι κι άσχημα...

Τον Ιανουάριο του 2006, μετακόμισε σε άλλη συνοικία, αυτή του Περιστερίου για χάρη του Ατρομήτου όπου μέχρι τον Δεκέμβρη της ίδιας χρονιάς ευτύχησε σε 14 παιχνίδια να σημειώσει 6 γκολ.

Τον πρώτο μήνα του 2007 πήρε νέα... προαγωγή, για χάρη του Πανιωνίου και της Νέας Σμύρνης όπου έκανε πράματα και θαύματα. Εμεινε στην «πλατεία» συνολικά  μιάμιση σεζόν και έως τον Ιούνιο του 2008 φόρτωσε τα αντίπαλα δίχτυα με 18 τέρματα σε 38 συμμετοχές.

Τον Αύγουστο του 2008 πήρε μετεγγραφή για την ΑΕΚ με την οποία σε 59 αγώνες σημείωσε 19 γκολ, 8 την πρώτη χρονιά, 6 τη δεύτερη και 5 στο πρώτο μισό της τρέχουσας. Μετά από αντεγκλήσεις και επεισόδια στην «Ενωση», μένοντας ελεύθερος δεν έχασε την ευκαιρία ο Ολυμπιακός να τον κάνει δικό του τον Γενάρη.

Και έπεσαν διάνα στο λιμάνι καθώς σε έξι παιχνίδια που έχει ως βασικός ο Ραφίκ έχει 6 γκολ. Εχει μέσο όρο 1 γκολ ανά 90 λεπτά, ενώ το 1 στα 2 σουτ ή προσπάθειες που κάνει για τέρμα, βρίσκει στόχο...

Λίγο η ηρεμία που βρήκε στους «ερυθρόλευκους», λίγο το «αγκάλιασμα» από διοίκηση και τεχνική ηγεσία, και ο Αλγερινός που φάνταζε μέχρι πρότινος  το κακό παιδί και ο προβληματικός χαρακτήρας, έχει βρει στον Πειραιά το γαλήνιο λιμάνι του... Εχει υπογράψει για έξι μήνες στον Ολυμπιακό και είναι έτοιμος να ρίξει άγκυρα. Πλέον νιώθει κομμάτι του Ολυμπιακού, περνάει όμορφα και περιμένει πως και πως να γίνει η συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να μάθει τις προθέσεις του.













www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου