ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Προτάθηκαν Ιακουΐντα και Αγεγκμπένι

Η συνάντηση των Μαρινάκη και Βαλβέρδε κρίνει τον χαφ, την ώρα που ο Ισπανός προπονητής θέλει και επιθετικό. Διαβάστε ποιοι προτάθηκαν. Προκύπτει θέμα με Πάντελιτς.
Η μεταγραφική σύσκεψη ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ερνέστο Βαλβέρδε θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης (23/8) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
Η περίπτωση του Ζαν Μακούν απομακρύνεται, αλλά υπάρχει ακόμα ένα ανοιχτό παράθυρο. Ο Μάρκο Εστράδα αποτελεί στόχο της πειραϊκής ομάδας, ωστόσο μετά τη συνάντηση προέδρου-προπονητή θα μάθουμε για ποιον αμυντικό μέσο θα φουλάρει τις επόμενες ημέρες ο Ολυμπιακός.

Η μεταγραφή του Τζαμέλ Αμπντούν λογικά θα γίνει, αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει και επιθετικό! Δύο ονόματα που προτάθηκαν είναι των Βιντσέντσο Ιακουΐντα και Γιακούμπου Αγεγκμπένι!

Ο Ιακουΐντα είναι 32 ετών και παίζει στη Γιουβέντους. Ο Αγεγκμπένι είναι 29 και αγωνίζεται στην Έβερτον. Ο Ιταλός επιθετικός έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη "Γηραιά Κυρία", ενώ και ο Νιγηριανός στράικερ δεσμεύεται με τα "ζαχαρωτά" με συμβόλαιο έως το επόμενο καλοκαίρι. Πρόκειται αναμφίβολα για δύο σπουδαίες περιπτώσεις.

Δεν αποκλείεται, παράλληλα, να τεθεί θέμα αποχώρησης του Μάρκο Πάντελιτς. Ο Βαλβέρδε θέλει γρήγορους επιθετικούς και δεν θα ήταν αρνητικός στην παραχώρηση του Σέρβου.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου