ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Στην κόψη του ξυραφιού

Στην κόψη του ξυραφιού

Μόλις εννέα μέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ερνέστο Βαλβέρδε χρειάζεται και επιθετικό. Μάχη με τον χρόνο θα δώσουν πλέον οι ερυθρόλευκοι που έχουν κάποιες εκκρεμότητες για να ολοκληρωθεί το... παζλ του ρόστερ. Κρίσιμο το σημερινό ραντεβού.
Ο φάκελος επιθετικός ανοίγει για τα καλά στην ομάδα του Πειραιά, αν στηριχτούμε στις δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το φιλικό με την Ίντερ. 
Ο Βάσκος, ο οποίος παρεμπιπτόντως στις 11 Ιουνίου είχε δηλώσει πως είναι καλυμμένος στην επίθεση με την παρουσία των Μιραλάς, Τζεμπούρ και Πάντελιτς, σε νέα του τοποθέτηση υποστήριξε πως η ομάδα χρειάζεται έναν γρήγορο επιθετικό.

Τι άλλαξε από τότε, γνωρίζει καλύτερα απ' όλους μας, ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος προφανώς διαπίστωσε ότι ο Μάρκο Πάντελιτς υστερεί στον τομέα της ταχύτητας, γεγονός που φάνηκε αρκετά στο ματς με την Ίντερ.

Εκτός, όμως, από την περίπτωση του Σέρβου υπάρχει και ο Τζεμπούρ, ο οποίος μπορεί να μην είναι Μιραλάς, όσον αφορά την ταχύτητα, αλλά έχει ικανοποιητικό ξεπέταγμα, που τον βοηθά να καλύψει τις άλλες του αδυναμίες.


Βέβαια με ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θέλει να μείνει για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις μόνο με τον Αλγερινό και τον Βέλγο και έτσι στην συνάντηση που θα έχει σήμερα (23/8) με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πριν τον απογευματινό αγιασμό, πιθανότατα θα εισηγηθεί την προσθήκη ενός γρήγορου επιθετικού, ο οποίος θα δώσει λύσεις ειδικά στα δύσκολα παιχνίδια του Champions League.

Θέμα με Πάντελιτς και Χαβίτο;

Την Δευτέρα αναφερθήκαμε στις σκέψεις για δανεισμό του Χαβίτο, πλέον, όμως, στον Ολυμπιακό, όπως έχει διαρρεύσει δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα και για τον Μάρκο Πάντελιτς. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον των δύο παικτών, ωστόσο ακόμα και αν επιλέξει την αποχώρηση τους, κάτι τέτοιο δεν είναι και τόσο εύκολο να συμβεί την παρούσα φάση. Εκτός κι αν διαλέξει τον... δρόμο του διαζυγίου.  

Πάει για τρεις παίκτες

Από την περασμένη Πέμπτη και την συνάντηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ, ο Βάσκος τεχνικός είχε εισηγηθεί την προσθήκη ενός ικανού αμυντικού μέσου και ενός εξτρέμ. Μέχρι στιγμής, δεν έχει αλλάξει κάτι με τους συγκεκριμένους και αν δεν κάνει την έκπληξη να ζητήσει κάτι λιγότερο, τότε ο Ολυμπιακός συνολικά θα κινηθεί για την απόκτηση τριών παικτών, με τον επιθετικό να προστίθεται όπως όλα δείχνουν την τελευταία στιγμή στα μεταγραφικά πλάνα.

Ο Εστράδα είναι βασικός υποψήφιος για την θέση του "κόφτη", ο Αμπντούν για την θέση του ακραίου και για την επίθεση έχουν προταθεί διάφορες περιπτώσεις, εκ των οποίων όμως, κάποιες όπως του Ιακουΐντα να μην είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει ο Βάσκος τεχνικός, ο οποίος θέλει γρήγορο επιθετικό.

Το έργο των πρωταθλητών, όπως γίνεται αντιληπτό πλέον μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, με την μεταγραφική περίοδο να εκπνέει στις 31 Αυγούστου.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου