ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ίβκοβιτς: "Την αφιερώνουμε στα θύματα της Θύρας 7"


Ίβκοβιτς: "Την αφιερώνουμε στα θύματα της Θύρας 7"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αφιέρωσε τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη στα 21 αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7 και στις οικογένειες τους, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός άξιζε να κερδίσει το ματς.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην Κωνσταντινούπολη, ο ικανοποιημένος από το "διπλό", Ντούσαν Ίβκοβιτς, επεσήμανε στις δηλώσεις του πως αφιερώνει αυτή τη νίκη στα 21 αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7 και στις οικογένειες τους, λόγω της επετείου, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός άξιζε να κερδίσει το ματς.
Ο Σέρβος τεχνικός, σχολίασε: "Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη, ελέγξαμε καλύτερα το παιχνίδι αλλά στο μπάσκετ ποτέ δε λες τελείωσε. Υπήρχε πολλή πίεση και για τις δυο ομάδες. Η Εφές έκανε πρώτη τα λάθη αλλά κι εμείς τα κάναμε στο τέλος. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη αυτή στα 21 νεκρά παιδιά και τις οικογένειές τους που πριν από 31 χρόνια τέτοια μέρα έχασαν τη ζωή τους στο παιχνίδι Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Η ομάδα μας είναι πολύ νέα, μια ομάδα που παίζει πολύ λίγο καιρό μαζί, ειδικά μετά τον ερχομό των δυο Αμερικανών. Ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου έκαναν σπουδαίο παιχνίδι σήμερα, αλλά το μπάσκετ είναι ομαδικό και είναι δύσκολο να μιλήσουμε ατομικά".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου