ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Και ο Ιμπαγάσα μέσα

Και ο Ιμπαγάσα μέσα

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, καθώς ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Εκτός έμειναν οι Ντιόγκο και Φετφατζίδης. Δείτε αναλυτικά τους εκλεκτούς του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Πάνοπλος αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Super League.
O Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις την Tετάρτη, σήμερα προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την επικείμενη αναμέτρηση.

Στον αντίποδα, αποκλείστηκαν για δεύτερο σερί ματς (σ.σ.: μετά από εκείνο με τον ΠΑΟΚ) οι Ντιόγκο και Γιάννης Φετφατζίδης για αγωνιστικούς λόγους.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι οι εξής: Μέγκιερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Φουστέρ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Οι Πειραιώτες θέλουν πάση θυσία τη νίκη κόντρα στους κιτρινόμαυρους, προκειμένου να φτάσουν κοντά στον μεγάλο τους στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το αυριανό ματς. Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Παρασκευή 10/2, 21:00) αγώνα με την προπόνηση που έγινε στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Μέγκιερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Φουστέρ, Τοροσίδης, Ορμπαίθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζεμπούρ".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου