ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

«Να επιστρέψουμε στις επιτυχίες»

«Να επιστρέψουμε στις επιτυχίες» 

10/2/2012

«Να επιστρέψουμε στις επιτυχίες»
Η ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ανήκει στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Απόστολος Γιάννου. Ο νεαρός παίκτης του «δικεφάλου» τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον ΟΦΗ, στο αυριανό ματς.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννου στη NOVA:


Πώς είναι το κλίμα στην ομάδα;

«Εντάξει ... είμαστε στεναχωρημένοι επειδή δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη με τον Ολυμπιακό, δεν μπορέσαμε να δείξουμε τον καλό μας αγωνιστικό εαυτό και θέλουμε αυτό το Σάββατο να ξαναγυρίσουμε στις νίκες»

Με πιο «καθαρό» μυαλό πλέον, τί πιστεύεις πως δεν πήγε καλά;

«Ηταν δύσκολο ματς ... Μπήκε δυνατά ο Ολυμπιακός, μας πρέσαρε, μπήκε πιο δυνατά και δεν μπορέσαμε ν' αντεπεξέλθουμε στην πίεσή τους ...»

Ο ΠΑΟΚ είχε την προοπτική μ' ένα θετικό αποτέλεσμα να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τις προπορευόμενες ομάδες. Ωστόσο μετά την ήττα και με δέκα αγωνιστικές ν' απομένουν ... περιορίστηκε. Τί συνέπειες μπορεί να έχει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα για την ομάδα;

«Εμείς συνεχίζουμε και προσπαθούμε να ξαναμπούμε στις νίκες. Ηταν ένα κακό ματς. Σίγουρα μας άφησε πίσω, θα μπορούσαμε να είχαμε μικρύνει τη διαφορά παραμένοντας τρίτοι αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε, θέλουμε τη νίκη και το Σάββατο και στο επόμενο ματς με την Ουντινέζε».

Ο ΟΦΗ ήταν μια από τις ομάδες που πήραν βαθμό στον πρώτο γύρο μέσα στην Τούμπα κι επιβεβαίωσε την αξία και την ποιότητά του όντας μια από τις μέχρι τώρα θετικές εκπλήξεις στο πρωτάθλημα. Ποια είναι η εκτίμησή σου για την επικείμενη αναμέτρησή σας;

«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς. Οπως είχαμε δει και στο πρώτο ματς μέσα στην Τούμπα, ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλός, έκλεισε πολύ καλά τους χώρους κι ακόμη πιο δύσκολο θα είναι μέσα στην έδρα του. Εχουμε δει πως είναι καλή ομάδα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε το ματς. Και μπορούμε ... το θέμα είναι να είμαστε εμείς καλά, συγκεντρωμένοι και να παίξουμε όπως μπορούμε».

Εκ νέου η ομάδα βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας δύσκολης περιόδου με αγώνες στο Ηράκλειο, στο Ούντινε, στην Τούμπα με τον Αρη κ.ο.κ. Μπορεί ο αγώνας του Σαββάτου ν' αποτελέσει την απαρχή για κάτι καλύτερο;

«Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ξεκινάμε με τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ, θέλουμε τη νίκη για να πάμε με καλύτερη ψυχολογία στο ματς με την Ουντινέζε κ.ο.κ. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα του Σαββάτου, μετά θ' ασχοληθούμε με τους Ιταλούς, όπως είπα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ώστε η συγκέντρωσή μας να μην αποσπάται από τον κάθε αντίπαλο».

Σε προσωπικό επίπεδο, είσαι έτοιμος για το ενδεχόμενο να πάρεις την πρώτη σου συμμετοχή ως βασικός, εφόσον κάτι τέτοιο αποφασιστεί από την τεχνική ηγεσία;

«Ναι, πιστεύω πως είμαι έτοιμος. Είτε ξεκινήσω είτε όχι εγώ θέλω να μπω και να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό βοηθώντας την ομάδα».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου