ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Έχει πλάνο ο Βγενόπουλος

Έχει πλάνο ο Βγενόπουλος 

9/2/2012

Έχει πλάνο ο Βγενόπουλος 
Έτοιμος να δώσει λύση στο οικονομικό αδιέξοδο του Παναθηναϊκού παρουσιάζεται ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι ο «Mr MIG» προτίθεται να βάλει ένα ποσό κοντά στα 6-7 εκατ. ευρώ, ώστε να βοηθήσει άμεσα την ομάδα και να μην υπάρξει πρόβλημα με την UEFA.

Ύστερα από την επιστολή που έστειλε στον Δημήτρη Γόντικα, ο «Βγενό» έχει έρθει σε επαφή και με άλλους μετόχους για να υπάρξει λύση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος φέρεται να έχει ενημερωθεί για τις προτάσεις του.

Εκτός από την τιμή της μετοχή και την υπόθεση της ΓΗΠΕΛ, ο Βγενόπουλος έχει έτοιμο πλάνο για την επόμενη μέρα στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, υπάρχουν επαφές των πλευρών Βαρδινογιάννη, Βγενόπουλου, χωρίς να βγαίνουν προς τα έξω, ώστε να βρεθεί λύση.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσουν τον «Βγενό» και κάποιοι άλλοι μέτοχοι, όπως ο Ζολώτας ή και κάποιοι νυν μέτοχοι.

Ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος του Παναθηναϊκού τόνισε - μέσω των συνεργατών του - ότι «δεν εκπροσωπώ κανέναν στην προσπάθεια που κάνω. Και φυσικά από την άλλη κανένας δεν με εκπροσωπεί σε συζητήσεις».

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Γόντικας τρέχει για να προλάβει τις ημερομηνίας. Η SportDay γράφει ότι ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» ετοιμάζεται για να παρουσιάσει βιώσιμο πλάνο στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA τέλη Φλεβάρη με αρχές Μάρτη και την εξόφληση του 2011.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου