ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Δηλωσεις Ίβκοβιτς,Ντόρσεϊ,Λο

 Δηλωσεις Ίβκοβιτς,Ντόρσεϊ,Λο

11/2/2012

Ίβκοβιτς: "Να βγάλουμε ενέργεια"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής (12/2, 17:00) με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να βγάλουν πολύ ενέργεια στο παιχνίδι τους προκειμένου να ξεπεράσουν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Την χρησιμοποίηση του Παπαδόπουλου σκέφτεται ο Σέρβος τεχνικός.
Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας μίλησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με αφορμή την αναμέτρηση της Κυριακής (12/2, 17:00) μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.
Ο "Ντούντα" τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να βγάλουν πολύ ενέργεια στο παιχνίδι τους προκειμένου να ξεπεράσουν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει στην αποστολή των Πειραιωτών και τον Λάζαρο Παπαδόπουλο: "Περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έδειξε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε ότι είναι σε πολλή καλή κατάσταση κι εμείς είμαστε μια νέα ομάδα. Πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και να καλύψουμε τα προβλήματα που έχουμε με τις ιώσεις. Ο Άντιτς είναι στο νοσοκομείο, ο Σπανούλης είχε την ίωση, ο Πελεκάνος δεν ταξίδεψε στην Τουρκία λόγω ίωσης και ένα μικρό πρόβλημα έχει και ο Μάντζαρης. Πρέπει να ξεπεράσουμε όλα αυτά τα προβλήματα γιατί ο Παναθηναϊκός δεν θα σταθεί σ’ αυτά.

Σκεφτόμαστε να χρησιμοποιήσουμε τον Λάζαρο παρότι έχει καιρό να παίξει σε παιχνίδι, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι δεδομένο", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός.


Ντόρσεϊ: "Ανυπομονώ για το ντέρμπι"
Με μεγάλη προσμονή περιμένει το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Τζόι Ντέρσεϊ. Τι είπε για Μπατίστ, αλλά και Ιβάνοβιτς.
Ο Αμερικανός παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή "Κόκκινα Καλάθια" στο Κανάλι Ένα (90.4) του Πειραιά και αναφέρθηκε στις τελευταίες του εμφανίσεις, τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Τουρκία και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊό που έρχεται.
Ύστερα από περίπου ένα μήνα στην ομάδα, είσαι ικανοποιημένος με την απόφασή σου να έρθεις στον Ολυμπιακό;

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα, το να παίζω με σπουδαίους γκαρντ, μ’ αυτούς τους συμπαίκτες και τους προπονητές να με πιστεύουν τόσο πολύ".

Τι έχει αλλάξει σε σένα σε σχέση με το πρώτο μισό της σεζόν και κάνεις τέτοιες εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό;

"Έχω αυτοπεποίθηση. Οι προπονητές με πιστεύουν και μου δίνουν χρόνο στο γήπεδο. Όταν είμαι στο παρκέ προσπαθώ να παράγω, να μην κάνω λάθη και να είμαι χρήσιμος στο γήπεδο. Νιώθω αυτοπεποίθηση γιατί και οι συμπαίκτες μου πιστεύουν σε μένα".

Μεγάλη νίκη στην Τουρκία. Ποιο ήταν το κλειδί;

"Το κλειδί για τη νίκη στην Τουρκία ήταν η άμυνα, ότι ακολουθήσαμε τους κανόνες που είχαν ετοιμάσει οι προπονητές, η άμυνα πάνω στον Σάσα (σ.σ. Βούγιασιτς) που είναι καταπληκτικός σουτέρ, γενικότερα η άμυνά μας στο πικ εν ρολ και το ότι δεν τους αφήσαμε να σκοράρουν πόντους από το ζωγραφιστό".

Την Κυριακή υπάρχει το παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Τι ξέρεις γι’ αυτό το ματς;

"Δε γνωρίζω πάρα πολλά. Σήμερα είδαμε κάποια στιγμιότυπα και ζήτησα από τους προπονητές κάποιες φάσεις με τον παίκτη που πρόκειται να μαρκάρω, τον Μπατίστ. Ξέρω ότι είναι μια μεγάλη κόντρα και ότι οι φίλαθλοι ανυπομονούν γι’ αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσω όσο πιο σκληρά μπορώ".

Ανυπομονείς να παίξεις σ’ ένα γεμάτο γήπεδο;

"Φυσικά, αυτό ακούω παντού. Μετά τον αγώνα στην Τουρκία κάποιοι δημοσιογράφοι ήρθαν και μου είπαν ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα στείλουν λουλούδια στον Ντούσκο (σ.σ. Ιβάνοβιτς) που με άφησε να φύγω και να είμαι έτοιμος τώρα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ανυπομονώ να το ζήσω".

Λο: "Θα ήθελα να συνεχίσω στον Ολυμπιακό"

Ο Έισι Λο τόνισε πως του αρέσει η ζωή στην Αθήνα, ενώ εξέφρασε την διάθεση του να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.
Μιλώντας στο Eurobasket.com, ο Αμερικανός γκαρντ των Πειραιωτών, Έισι Λο, τόνισε πως του αρέσει η ζωή στην Αθήνα, ενώ εξέφρασε την διάθεση του να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.
Ο Έισι Λο, σχολίασε: "Έψαχνα μια ομάδα που να έχει προκριθεί στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας χωρίς να με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Πάντα θέλω να παίζω κάτω από τις καλύτερες συνθήκες και να έχω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Βέβαια τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί το ΝΒΑ. Από την άλλη πλευρά αν ο Ολυμπιακός με ήθελε και την επόμενη χρονιά και το συμβόλαιο που μου πρόσφερε ήταν με καλούς όρους, θα το εξέταζα σοβαρά. Θα ήθελα, λοιπόν, να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Θα μου άρεσε πολύ σαν προοπτική. Επίσης η ζωή στην Αθήνα μού αρέσει πολύ".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου