ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Συνάντηση Μαρινάκη - Αβραάμ

Συνάντηση Μαρινάκη - Αβραάμ

Στο πλαίσιο των συναντήσεων του με παίκτες - κλειδιά της ομάδας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα είπε την Τρίτη (7/2) και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε στον Έλληνα διεθνή στόπερ πως πρωταρχικός στόχος των ερυθρόλευκων παραμένει το πρωτάθλημα. Την Τετάρτη (8/2) συνάντηση με τους οργανωμένους, ίσως και με τον Τοροσίδη ως το τέλος της εβδομάδας. O Eρυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr αποκαλύπτει...
Τετ - α - τετ με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης την Τρίτη (7/2), στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει με παίκτες - κλειδιά της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Οι δύο άνδρες τα είπαν μέσα σε καλό κλίμα και από αυτό το ραντεβού προέκυψε για ακόμη μια φορά η επιθυμία του προέδρου των ερυθρολεύκων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Όπως τόνισε ο Μαρινάκης στον Παπαδόπουλο, ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού ήταν και παραμένει ο τίτλος του πρωταθλητή της Super League. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ωστόσο ξεκαθάρισε στον διεθνή κεντρικό αμυντικό πως μια καλή ευρωπαϊκή πορεία είναι καλοδεχούμενη, ο Ολυμπιακός δεν παρατάει την προοπτική διάκρισης στο Europa League, αλλά πρωταρχικός στόχος παραμένει πάντα το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Σε αυτό το πλαίσιο των επαφών του με τους παίκτες της ομάδας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενδέχεται να συναντηθεί ως το τέλος της εβδομάδας και με τον αρχηγό των ερυθρολεύκων, Βασίλη Τοροσίδη,προκειμένου να μεταφέρει στον 26χρονο πολυσύνθετο άσο του Θρύλου, τις σκέψεις του για το υπόλοιπο της σεζόν.

Το σίγουρο είναι πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα συναντηθεί την Τετάρτη (8/2) με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας και θα τους ζητήσει να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά και στα υπόλοιπα εντός και εκτός έδρας ματς των Πειραιωτών μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν στη γωνία για να εκμεταλλευτούν την οποιαδήποτε ευκαιρία και να τιμωρήσουν τον σύλλογο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου