ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για την απόδοση που είχαν στη νίκη τους επί της ΑΕΚ (2-0)
Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Μέγκιερι: Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα από τους επιθετικούς της ΑΕΚ και είχε ένα ήσυχο βράδυ.

Toροσίδης: Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Στην άμυνα δεν είχε πρόβλημα, αλλά στην επίθεση δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, ούτε πραγματοποίησε κούρσες από τα δεξιά. Δεν είχε συνεργασίες με τον Καζίμ και δείχνει πεσμένος.

Παπαδόπουλος: Όποτε χρειάστηκε παρενέβη και με τα σωστά μαρκαρίσματα του σταμάτησε κάθε φιλόδοξη προσπάθεια της ΑΕΚ.

Μέλμπεργκ: Έβαλε το γκολ, ενώ στην άμυνα ήταν ψύχραιμος και ήρεμος, δίχως να αντιμετωπίσει πρόβλημα από τους επιθετικούς της ΑΕΚ.

Μαρκάνο: Ξεκίνησε το ματς με διάθεση, καθώς αρκετές φορές ανέβηκε στην επίθεση, έβγαλε ορισμένες μπαλιές και είχε διάθεση. Στην άμυνα έκανε κάποια μικρά λαθάκια, αλλά υπήρξαν και στιγμές που "καθάρισε" έγκαιρα.

Ορμπάιθ: Εντελώς αθόρυβη η παρουσία του. Δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στους μέσος της ΑΕΚ, αλλά δεν πήρε πρωτοβουλίες στο παιχνίδι του και δεν βοήθησε στην δημιουργία. Είχε ένα ήρεμο βράδυ σε αργούς ρυθμούς.

Μανιάτης: Έχασε τεράστια ευκαιρία με το ξεκίνημα του αγώνα να άνοιγε το σκορ. Το γκολ είναι κάτι που το ψάχνει εδώ και πολλούς αγώνες και τώρα έχασε μοναδική ευκαιρία. Τετ-α-τετ ήταν με τον Αραμπατζή αλλά το σουτ που έκανε ήταν πολύ άστοχο. Ήταν εξαιρετικός για ακόμη μία φορά όμως, κάνοντας πολλά χιλιόμετρα και παίζοντας με διάθεση.

Ιμπαγάσα: Δεν ήταν ο Ιμπαγάσα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Δεν βοήθησε στην δημιουργία και ήταν υποτονικός.

Καζίμ: Κακή εμφάνιση από τον Καζίμ και χρειάζεται να εξοικειωθεί περισσότερο στο ερυθρόλευκο σύνολο. Δεν απείλησε την αντίπαλη περιοχή, ούτε πήρε πρωτοβουλίες στην επίθεση. Περιμένουμε περισσότερα από εκείνον.

Μιραλάς: Βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση. Για δεύτερο σερί ματς σκόραρε και το πλασέ του ήταν υποδειγματικό. Έκανε "πλάκα" στον Κοντοέ, ο οποίος πρέπει να αποχώρησε με... ψυχολογικά προβλήματα.

Τζεμπούρ: Έδωσε την ασίστ στον Μιραλάς, έτρεξε, βοήθησε και πίεσε τον αντίπαλο, αλλά στην επίθεση δεν απείλησε ουσιαστικά τον αντίπαλο.

Αμπντούν: Έπαιξε αγχωμένα και έκανε ανόητα λάθη, μη αξιοποιώντας σωστά το γεγονός πως είχε την μπάλα στα πόδια του, όντας μέσα στην μεγάλη περιοχή. Κακές πάσες και στην τελική προσπάθεια είχε πρόβλημα.

Μοδέστο: Είχε τον ρόλο του στον άξονα. Μάρκαρε και πίεζε σωστά τον αντίπαλο.

Χολέμπας: Έπαιξε λίγο δεν μπορεί να κριθεί.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου