ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Αντιδράσεις για τους διαιτητές ντέρμπι

Αντιδράσεις για τους διαιτητές ντέρμπι 

9/2/2012

Αντιδράσεις για τους διαιτητές ντέρμπι
Οι κ.κ. Αναστόπουλος, Γκόντας και Σχινάς κληρώθηκαν να διευθύνουν το ντέρμπι της Κυριακής στο ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η κλήρωση ήταν αρκετά επεισοδιακή, με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού, Μάνο Παπαδόπουλο, να αποχωρεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας από τη διαδικασία, ενώ ο Ολυμπιακός μετά από καιρό είχε εκπροσώπηση και μάλιστα διπλή, με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Σκινδήλια και τον γενικό διευθυντή Χρήστο Σταυρόπουλο.

Aρχικά μπήκαν στην κληρωτίδα τα ονόματα των Αναστόπουλου, Γκόντα, Σχινά και Χριστοδούλου, για τους δύο πρώτους διαιτητές του αγώνα. Η πλευρά του Ολυμπιακού ζήτησε την εξαίρεση του Τόμι Σχινά επειδή ο εν λόγω διαιτητής σύμφωνα με δημοσιεύματα προπονείτο στο ΟΑΚΑ φορώντας τη φόρμα του Παναθηναϊκού. Ο εκπρόσωπος των «πράσινων» αντέδρασε και ζήτησε την εξαίρεση του Χρήστου Χριστοδούλου, που στο παρελθόν είχε κόντρα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, λέγοντας πως ενδεχομένως να είχε αυτή τη φορά ευνοϊκή στάση απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Παράλληλα, ο Μάνος Παπαδόπουλος ζήτησε εξηγήσεις για το λόγο που δεν συμπεριλήφθηκε στην κλήρωση ο Γιώργος Τανατζής.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, δεν έκανε αποδεκτό κανένα από τα αιτήματα και η κλήρωση έγινε κανονικά, με τον μάνατζερ του Παναθηναϊκού να αποχωρεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου