ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Τζεμπούρ από χρυσάφι

Τζεμπούρ από χρυσάφι

Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά έκανε όλα τα άλλα. Ο λόγος για τον Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος απέδειξε για ακόμη μία φορά πως αποτελεί τεράστια μονάδα για τον Ολυμπιακό.
Ο Αλγερινός κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν απλά εξαιρετικός. Μπορεί να μην βρήκε τον... δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας του Πειραιά στη νίκη επί της "Ένωσης".
Ο "τρομοκράτης" είναι μακράν ο καλύτερος "φουνταριστός" του ελληνικού πρωταθλήματος και αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση.

Στο ματς κόντρα στην πρώην του ομάδα, κυρίως χάρις σ' αυτόν είδαμε πόσο όμορφο είναι το απλό ποδόσφαιρο, όταν παίζεται σωστά.

Έδωσε την ασίστ στον Μιραλάς, ενώ νωρίτερα είχε βγάλει φάτσα με τον τερματοφύλακα πάλι τον Βέλγο, όταν έσκαψε εντυπωσιακά την μπάλα και τρύπησε την αντίπαλη άμυνα.

Βέβαια, ο Μιραλάς σ' αυτή την φάση ήταν άτυχος, διότι του σουτ του πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αραμπατζή.

Γενικότερα, ο Τζεμπούρ "έσπασε" πολλές φορές την μπάλα στους συμπαίκτες του, ανοίγοντας τον... δρόμο για να πετύχουν κάποιο γκολ.

Επίσης, όποτε αποφάσιζε να την κρατήσει τότε οι αντίπαλοι, ούτε με φάουλ δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν.

Ο Τζεμπούρ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό φάνηκε στην φάση από τα αριστερά, όταν τρεις παίκτες της ΑΕΚ έκαναν τον... σταυρό τους, όταν ο Αλγερινός αφού τους είχε περάσει και είχε μπει στην μεγάλη περιοχή, είδε την μπάλα να του φεύγει στο κοντρόλ.

Σε μεγάλα κέφια είναι, λοιπόν, ο "τρομοκράτης" και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα λειτουργήσει στο Λουζνίκι με το πολικό ψύχος να περιμένει τόσο τον ίδιο όσο και τους συμπαίκτες του. 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου