ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ανησυχία για τον Ζαραδούκα

Ανησυχία για τον Ζαραδούκα

Σοβαρά τραυματίας και ξεσπώντας σε λυγμούς αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Σμύρνης ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος ήρθε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και μεταφέρθηκε κατευθείαν στο "Metropolitan". Για βαριά κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου κάνουν λόγω οι πρώτες εκτιμήσεις, φόβοι για μεγαλύτερη ζημιά.
Στην βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε ο Γιάννης Ζαραδούκας το Σάββατο (11/2) στην αναμέτρηση κόντρα στον γηπεδούχο Πανιώνιο για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Ο Έλληνας διεθνής μπακ αγωνίζεται στον "Άγιαξ της Ηπείρου" ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και στάθηκε πολύ άτυχος στο παιχνίδι, καθώς αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Σμύρνης σοβαρά τραυματίας στο αριστερό γόνατο και ξεσπώντας σε λυγμούς. Ο Ζαραδούκας μίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον γιατρό Χρήστο Θέο και διακομίστηκε αμέσως στο "Metropolitan" προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως πρόκειται για βαριά κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου, ενώ υπάρχουν φόβοι για μεγαλύτερη ζημιά. Η κατάσταση της υγείας του θα εκτιμηθεί καλύτερα την Κυριακή (12/2).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου