ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Αισιοδοξία για συμφωνία στον Άρη

Αισιοδοξία για συμφωνία στον Άρη 

10/2/2012

Αισιοδοξία για συμφωνία στον Άρη
Διάχυτη είναι η αισιοδοξία στο στρατόπεδο του Άρη πως σύντομα θα μπει ένα τέλος στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Μετά το ταξίδι-αστραπή στην Ελβετία ανθρώπων της διοίκησης φαίνεται πως πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία το θέμα της οριστικοποίησης συμφωνίας με ξένους επενδυτές. Προπόνηση μετά από πέντε μήνες για τον Σηφάκη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ αυτή η συνεργασία δεν θα αφορά αγορά μετοχών αλλά πιθανότατα θα έχει τη μορφή χορηγίας ή καταβολής χρημάτων προκειμένου η συγκεκριμένη εταιρεία –της οποίας η ταυτότητα παραμένει άγνωστη- να αποκτήσει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ.

Πάντως, όποια συμφωνία και αν επιτευχθεί θα πρέπει να περάσει από το Δ.Σ της Λέσχης και να ψηφιστεί από τη Γενική Συνέλευση.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης, με δηλώσεις του έδειξε αισιόδοξος για τη συνέχεια και μιλώντας στον «Libero» τόνισε: «Είμαστε κοντά στο να μπουν χρήματα στην ομάδα. Πολύ κοντά», προσθέτοντας πως περίπου σε δέκα ημέρες θα είναι σε θέση να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες και θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου