ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Έτοιμοι για το δύσκολο παιχνίδι με την Μακάμπι

Έτοιμοι για το δύσκολο παιχνίδι με την Μακάμπι

Οι Πειραιώτες αναχώρησαν για το Τελ Αβίβ, καθώς την Πέμπτη (9/2) θα αντιμετωπίσουν την Μακάμπι. "Θα είναι δύσκολο ματς", τόνισε ο προπονητής, Γιάννης Καλμαζίδης.
Με τον Ντίμα Φιλίποφ αλλά και τον νεαποκτηθέντα Χουάν Φιγκερόα στην αποστολή αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (7/2), μέσω Κωνσταντινούπολης, για το Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός όπου την Πέμπτη (9/2, 19:30) θα δώσει τον επαναληπτικό αγώνα με τη Μακάμπι ο οποίος θα κρίνει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Challenge Cup.
"Ο αγώνας θα είναι δυσκολότερος από αυτόν που νικήσαμε στο Ρέντη και ίσως το πιο δύσκολο έως τώρα παιχνίδι μας. Η Μακάμπι αναμένεται πιο δυνατή και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την «καυτή» έδρα που διαθέτει.  Εμείς είμαστε ενισχυμένοι με την επιστροφή του Φιλίποφ και την απόκτηση του Φιγκερόα και η εξέλιξη που θα έχει το παιχνίδι θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη δική μας απόδοση" δήλωσε στο www.olympiacos.org ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας, Γιάννης Καλμαζίδης.

Οι δώδεκα βολείμπολίστες που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή είναι οι εξής: Χιμένες, Κανέλλος, Πετρέας, Σωτηρίου, Λιβαθηνός, Φιλίποφ, Νοβότνι, Κοκκινάκης, Ανδρεάδης, Κουζούνης, Φιγκερόα και Ιωάννου.

Στην αποστολή συμμετέχουν επίσης ο προπονητής, Γιάννης Καλμαζίδης, ο βοηθός προπονητής, Κυριάκος Καμπερίδης, ο team manager Βασίλης Καλλιμάνης, ο φυσιοθεραπευτής, Γιώργος Παπαγεωργίου, ο στατιστικολόγος, Μάκης Μαργαρίτης και φροντιστής, Σπύρος Μπλέτσας.

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου