ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ίβκοβιτς: "Διαφορετικό το παιχνίδι στην Τουρκία"

Ίβκοβιτς: "Διαφορετικό το παιχνίδι στην Τουρκία"

Ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, από τακτικής απόψεως, θα είναι αυτό με την Εφές στην Τουρκία (8/02, 20:30, ΝΕΤ) σε σχέση με εκείνο του ΣΕΦ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Αντιμέτωπος με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη, θα βρεθεί την Τετάρτη (8/02, 20:30, ΝΕΤ) ο Ολυμπιακός, σε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, καθώς οι Τούρκοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον αγώνα με την τουρκική ομάδα, υποστηρίζοντας πως περιμένει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, από τακτικής απόψεως, σε σχέση με εκείνο του ΣΕΦ.

"Πάντα είναι δύσκολα παιχνίδια, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τα ίδια. Δεν θα είναι το ίδιο ματς από απόψεως τακτικής, ούτε περιμένω ένα καταπληκτικό ματς από εμάς όπως παίξαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο την περασμένη Τετάρτη", δήλωσε αρχικά ο "Ντούντα" και συνέχισε:

"Θεωρώ πως οι Τούρκοι θα μας πιέσουν, οπότε πρέπει να έχουμε καλύτερο έλεγχο, να μην κάνουμε λάθη και να περιμένουμε μια πιεστική άμυνα. Θεωρώ πως η Εφές δημιούργησε μια ομάδα για να φτάσει στο Φάιναλ Φορ, οπότε και αυτή θα έχει πίεση.

Έχουμε κάποια προβλήματα, γι' αυτό πηγαίνουμε 13 παίκτες επειδή ο Πελεκάνος έχει ίωση και ο Ντόρσεί ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Αυτό το ματς είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για εμάς για ένα μεγάλο παιχνίδι, δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες ευκαιρίες".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου