ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ποινή-Σκάνδαλο για το πράσινο κουκλοθέατρο!

Ποινή-Σκάνδαλο για το πράσινο κουκλοθέατρο! 

9/2/2012 

Τί κι αν έχουν μετατρέψει τα γήπεδα όλης της χώρας σε πεδία μάχης…
Για μια ακόμα φορά διαστάσεις σκανδάλου παίρνει η ποινή που επιβλήθηκε στον Παναθηναικό!
Τα εκτεταμένα επεισόδια της Λειβαδειάς αντιμετωπίστηκαν ως μεμονωμένα! Οι οπαδοί των πρασίνων έχουν οργώσει τα γήπεδα στην Ελλάδα αφήνοντας παντού τα σημάδια τους, ασχημονώντας κατά του ποδοσφαίρου, ας μην ξεχνάμε το Αγρίνιο, τα Γιάννενα, το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
dakrygono 2Τίποτα απο αυτά δεν συγκινούν…και βέβαια μέσα στο καθεστώς της αναλγησίας οι απέναντι κάνουν πάρτι! Το ίδιο έκαναν και σήμερα κατά τη διάρκεια εκδίκασης της υπόθεσης. Επίσπευσαν τις διαδικασίες σήμερα που έχουν απεργία και οι δικηγόροι!
Αν και η υπόθεση του Παναθηναϊκού ήταν η μοναδική που εκδικάστηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς ο ΠΑΟ παρέστη χωρίς δικηγόρο, (ήταν εκεί ο κος Κάρμης με μια τοποθέτηση ανυπόστατη, πέρα και πάνω απο τα πραγματικά γεγονότα) η απόφαση των αθλητικών δικαστών εκδόθηκε λίγο μετά τις 20:00. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague συνεδρίαζε για έξι ώρες!
Για να ξέρουμε τι λέμε, ο Παναθηναϊκός δεν καταδικάστηκε για εκτεταμένα επεισόδια. Τί σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι απορρίφθηκε η δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ. Η αιτιολογία είναι ότι οι συγκρούσεις των οπαδών με την αστυνομία της Λιβαδειάς δεν έγιναν στον «εν γένει χώρο του γηπέδου»! Αν γινόταν δεκτή θα μπορούσε, λόγω σοβαρότερων γεγονότων, να επιβληθεί και δεύτερη αγωνιστική και έτσι το ΟΑΚΑ θα έκλεινε και για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Με όλα αυτά τα ωραία, ο Παναθηναϊκός καταδικάστηκε με μια αγωνιστική για μεμονωμένα επεισόδια για τα οποία ήταν δις υπότροπος με ΑΕΚ και Γιάννινα.
Αναλυτικά η απόφαση:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 20ής αγωνιστικής. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και της υπ. Αριθ.πρωτ 5287/2012 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού εισαγγελέα: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την πράξη που περιγράφεται υπό  Β΄ εδ. τελευταίο του κατηγορητηρίου του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και συνολική πειθαρχική χρηματική ποινή είκοσι δύο χιλιάδων (22.000,00) ευρώ».
Βέβαια σε όλα αυτά να προστεθεί οτι ο ΠΑΟ, έχει δικαίωμα έφεσης!

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου