ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Δηλωσεις παικτων

Δηλωσεις παικτων

 11/2/2012

 Ιμπαγάσα: "Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ"

Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ, ήταν καθοριστικό για την τελική επικράτηση των ερυθρολεύκων κόντρα στην ΑΕΚ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Άριελ Ιμπαγάσα. Τι είπε ο Αργεντινός για το παιχνίδι με τη Ρουμπίν.
Το γρήγορο τέρμα (5' Μέλμπεργκ, το 1-0 και 23' Μιραλάς το 2-0) που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ήταν για τον Άριελ Ιμπαγάσα καθοριστικό για την τελική έκβαση του αγώνα και τη νίκη των Πειραιωτών.
Ο Αργεντινός μέσος τόνισε πως το παιχνίδι ήταν ευκολότερο από ότι περίμεναν οι παίκτες του Ολυμπιακού και υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στη Ρωσία για να παίξουν με τον ίδιο τρόπο κόντρα στη Ρουμπίν, προκειμένου να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στις 23/2 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

"Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν εξελίχθηκε έτσι καθώς μας βοήθησε το γρήγορο γκολ. Ήταν καθοριστικός αγώνας για την πορεία του πρωταθλήματος. Η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στην Τούμπα μας έδωσε ώθηση και πάμε στο παιχνίδι με την Ρουμπίν με την ίδια συνταγή. Πρόκειται για ένα είναι εξίσου σημαντικό ματς", επισήμανε χαρακτηριστικά ο "Κάνιο".

Μέγκιερι: "Σπουδαία νίκη"

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός κέρδισε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το ματς ο Μπαλάς Μέγκιερι. Ο Ούγγρος γκολκίπερ αναφέρθηκε και στο ματς του Europa League με τη Ρουμπίν Καζάν στη Μόσχα.
Ευδιάθετος ήταν ο Μπαλάς Μέγκιερι μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ, γεγονός που οφείλεται στην επικράτηση του Ολυμπιακού (2-0) κόντρα στον "Δικέφαλο".
Ο Ούγγρος τερματοφύλακας τόνισε πως πρόκειται για μια σπουδαία νίκη που, συν τοις άλλοις, μεταφέρει την πίεση στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στη Μόσχα για την αναμέτρηση με τη Ρουμπίν Καζάν.

"Κάναμε καλή δουλειά σήμερα και ένα καλό παιχνίδι. Πιέσαμε ψηλά και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να μεταφέρουμε την πίεση στον Παναθηναϊκό και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Κοιτάμε το πρωτάθλημα. Στη Ρωσία

Ο Καζίμ έδωσε το ΣΥΝΘΗΜΑ!


Υποκλίθηκε στη μαγεία του κόσμου του Ολυμπιακού ο Καζίμ Ρίτσαρντς, ενώ έδωσε και το μήνυμα του για τη Ρούμπιν!
ΚΑΖΙΜ Ο άσος του Ολυμπιακού έγραψε το twitter:
Νιώθω πολύ ευχάριστα για το παιχνίδι και τη ΜΕΓΑΛΗ νίκη! Το πρώτο μου παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας ήταν σπουδαίο!! Τώρα πάμε στη Ρωσία!
Φάνηκε άλλωστε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα ότι απόλαυσε τον ΠΥΡΙΝΟ ΛΑΟ του ΘΡΥΛΟΥ, ο οποίος δίνει φτερά στα πόδια των παικτών!






ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΖΙΜ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

"Δεν φταίω εγώ μόνο για το γκολ!"(εγω...φταις)

Αυτή ήταν η εξήγηση του Στιβ Μπέλεκ όταν ρωτήθηκε για τι έγιναν τόσα λάθη από την πλευρά του στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό!
"Δεν φταίω εγώ μόνο για το γκολ!"
Ο Καμερουνέζος υποστήριξε ότι όλη ΑΕΚ δέχτηκε το γκολ και όχι μόνο αυτός ξεχωριστά. "Κάναμε πάρα πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο αλλά κατά τη γνώμη μου δεν παίξαμε άσχημα. Σε δύο λάθη που κάναμε δεχτήκαμε δύο γκολ| ήταν το αρχικό σχόλιο του Καμερουνέζου φορ, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση γιατί έγιναν τόσα λάθη από δεξιά: "Συμβαίνουν αυτά, δεν είμαι μόνο εγώ δεξιά. Όταν δεχόμαστε γκολ, το δέχεται όλη η ομάδα!"
Όσον αφορά την εμφάνιση της Ένωσης τόνισε: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν


"Αν έμπαινε του Λύμπε θα γυρνούσαμε το ματς!"(αμα η γιαγια μου ειχε ρουλεμαν θα ητανε...πατινι)

Tη φάση του 63' χαρακτήρισε ως καθοριστική για την ΑΕΚ ο Αντώνης Ρίκκα, ο οποίος τόνισε ότι αν έμπαινε γκολ η Ένωση θα μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.
"Αν έμπαινε του Λύμπε θα γυρνούσαμε το ματς!"
Αρχικά ο αμυντικός μέσος της ΑΕΚ που αντικατέστησε τον Γρηγόρη Μάκο στο δεύτερο μέρος απάντησε σε ερώτηση αν οι "κιτρινόμαυροι" σκέφτηκαν το περσινό 6-0 με δεδομένο ότι πολλοί θεωρούσαν πως μπορεί να επαναληφθεί και φέτος.
"Αυτό δεν γίνεται συνέχεια. Δεν σκεφτόμασταν το περσινό παιχνίδι", δήλωσε ο Ρίκκα, ο οποίος καταλήγοντας αναφέρθηκε στο τι άλλαξε εξαιτίας των γρήγορων γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ.
"Το πρώτο γρήγορο γκολ μας δυσκόλεψε στην τακτική. Σε τέτοια παιχνίδια όταν δέχεσαι γρήγορα γκολ, ό,τι και να κάνεις μετά τίποτα δεν ήταν εύκολο".
Όσον αφορά ποια ήταν η καθοριστική στιγμή της ΑΕΚ υπογράμμισε: "Στη φάση του Λυμπερόπουλου που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού εκεί μπορούσαμε να το γυρίσουμε".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου