ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

«Τα πάντα για το πρωτάθλημα»

«Τα πάντα για το πρωτάθλημα» 

8/2/2012 


Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη με τους εκπροσώπους των οργανωμένων της Θύρας 7.
«Τα πάντα για το πρωτάθλημα» είναι το σύνθημα που προέκυψε μέσα από ένα κλίμα ενότητας και σύμπνοια όλων των δυνάμεων της ερυθρόλευκης οικογένειας.
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΕΑΠρόεδρος και οργανωμένοι είχαν μια πολύωρη συζήτηση όπου μίλησαν για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Θρύλο, ενώ φυσικά εκφράστηκαν και ευχαριστίες των οπαδών για την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της Τούμπας.
Κύριος παρονομαστής των όσων ειπώθηκαν ήταν ότι και οι δυο πλευρές είναι ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.
Οι οργανωμένοι εξέφρασαν την στήριξη που θα δώσουν στην ομάδα για να εκπληρώσει τους στόχους της, αλλά και στον πρόεδρο και γενικότερα στην ομάδα, απο διάφορες απειλές που δέχεται.
Επίσης έγινε κουβέντα για το παιχνίδι της Παρασκευής με την ΑΕΚ, στο οποίο η συμπεριφορά του κόσμου θα είναι μέσα σε αθλητικά πλαίσια, ομαλή και άψογη όπως είναι απο το ξεκίνημα της σεζόν.
Άλλωστε ο λαός του Θρύλο έχει πάρει τα εύσημα για την συμπεριφορά του μέσα στα γήπεδα, ακόμα και στις εκδρομές που έκανε και το ίδιο θα γίνει και στο παιχνίδι με την Ένωση.
Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε είναι ο νέος αθλητικός νόμος, που έχει πάει στην βουλή προς ψήφιση. Τα φωτογραφικά του άρθρα για τους απέναντι και το θέμα των επενδυτών που δεν προέρχονται απο την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι απαράδεκτα και δεν διασφαλίζουν τις ομάδες, με νομοθετικά πλαίσια τέτοια ώστε να είναι ασφαλείς στην περίπτωση που επενδυτές είναι «ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ».
Παράλληλα έγινε λόγος και για τα επερχόμενα παιχνίδια με την Ρούμπιν Καζάν και το γεγονός ότι ο Θρύλος έχει μια καλή ευκαιρία να προχωρήσει ψηλά στην Ευρώπη, κάτι που θέλουν όλοι στην ερυθρόλευκοι οικογένεια.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου