ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Χωρίζουν οι δρόμοι Βενγκέρ-Ράις

Χωρίζουν οι δρόμοι Βενγκέρ-Ράις

10/5/2012
Χωρίζουν οι δρόμοι Βενγκέρ-Ράις
Τέλος στη συνεργασία ετών μπαίνει το καλοκαίρι, με τον Πατ Ράις να αποχωρεί από την Άρσεναλ, αφήνοντας τη θέση του βοηθού προπονητή. Επιβεβαίωση και από την πλευρά του συλλόγου, με τους λόγους που οδηγούν στο «διαζύγιο» να μην έχουν γίνει γνωστοί. Περισσότερα από 40 χρόνια ο Άγγλος στους Λονδρέζους.

«Ο Πατ είναι ένας πραγματικός θρύλος για την Άρσεναλ και έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή στο σύλλογο», τόνισε ο Βενγκέρ, στο περιθώριο της ανακοίνωσης αποχώρησης του βοηθού του.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, οι δύο άντρες έκαναν το τραπέζι στους παίκτες της ομάδας και στο προπονητικό επιτελείο, με τους δυο τους να αναλαμβάνουν το …μπάρμπεκιου.

Ο Ράις βρίσκεται από το 1964 στο σύλλογο, όταν εντάχθηκε στις ακαδημίες, από όπου αργότερα πήρε το «εισιτήριο» για την πρώτη ομάδα. Ο Βορειοϊρλανδός αποτελεί το «δεξί χέρι» του Αρσέν Βενγκέρ από το 1996, με τον Αλσατό τεχνικό να έχει αναφερθεί αρκετές φορές στη σημαντική προσφορά του 63χρονου βοηθού του. Η ανακοίνωση για τον αντικαταστάτη του αναμένεται μέσα στο Μάιο.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου