ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Επαφές και στο εξωτερικό

Επαφές και στο εξωτερικό

9/5/2012

Επαφές και στο εξωτερικό  
Συνάντηση με κάποιον συνεργάτη του θα έχει στο Λονδίνο ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος πέρα από τις προσωπικές του υποθέσεις θα μιλήσει και για θέματα που αφορούν την ΑΕΚ.

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του.

Ωστόσο, οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο άνδρες δεν έχουν σχέση με την χρηματοδότηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, αφού ο «συμπαίκτης» του Νικολαΐδη δεν θα συνδράμει οικονομικά και η βοήθειά του είναι σε άλλα τεχνοκρατικής φύσεως ζητήματα.

Η παρουσία του Νικολαΐδη στο εξωτερικό δεν επηρεάζει τις εξελίξεις που αφορούν την ΑΕΚ και οι συνεργάτες του που είναι στην Αθήνα «τρέχουν» όλες τις υποθέσεις που αφορούν τον «Δικέφαλο». Οι συζητήσεις που αφορούν την κοινή πορεία της τωρινής διοίκησης μέχρι τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ θα συνεχιστούν μετά την επιστροφή του Ντέμη, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Προτεραιότητα για τον παλαίμαχο επιθετικό έχει το άρθρο 44 και οι λοιποί πιστωτές. Συνέχεια, πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ. Οσο αφορά τους ποδοσφαιριστές που αύριο Πέμπτη ήταν προγραμματισμένο να λάβουν τη δεύτερη δόση του διακανονισμού, οι όποιες συζητήσεις θα γίνουν μετά το τέλος των πλέι οφ και πιθανότατα μετά τη Γ.Σ.

Εν τω μεταξύ, το θολό πολιτικό τοπίο επηρεάζει άμεσα τις υποθέσεις του «Δικεφάλου». Συγκεκριμένα, καθυστερούν οι εξελίξεις για τη νέα ρύθμιση των εκτός άρθρου 44 οφειλών της Ενωσης προς το Δημόσιο. Πρέπει να οριστεί νέο υπουργός Οικονομικών, να περάσει η τροπολογία στην οποία ευελπιστεί η ΑΕΚ, να ενταχθεί σε φορονομοσχέδιο και να ψηφιστεί από τη Βουλή. Όλα αυτά απαιτούν χρόνο και αν γίνουν νέες εκλογές αλλάζουν τα δεδομένα για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου