ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

"Έκανες τον ΠΑΟ, Αεκάκι, Μαρινάκη..."

"Έκανες τον ΠΑΟ, Αεκάκι, Μαρινάκη..."

Αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στην φιέστα ο πανευτυχής και υπερήφανος πρόεδρος. "Έκανες τον ΠΑΟ, Αεκάκι, Μαρινάκη...", τραγούδησε ρυθμικά ο κόσμος (vid).
Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της φιέστας ήταν και ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού αποθεώθηκε από τους φιλάθλους των ερυθρολεύκων στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο οποίος καθ' όλη την διάρκεια της γιορτής έδειχνε πανευτυχής και υπερήφανος για την ομάδα που δημιούργησε.

Το φετινό Πρωτάθλημα ήταν το δεύτερο για εκείνον ως πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά την τρέχουσα σεζόν κατέκτησε για πρώτη του φορά το εγχώριο νταμπλ ως διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων, γεγονός το οποίο του έδωσε τεράστια ικανοποίηση.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο γήπεδο τον αποθέωσαν, τον χειροκρότησαν θερμά, ενώ τραγούδησαν και ρυθμικά το όνομα του. Κατά την διάρκεια της απονομής του τίτλου, όταν ο παρουσιαστής της φιέστας κάλεσε τον πρόεδρο των Πειραιωτών να έρθει προς τον βάθρο, οι οπαδοί των ερυθρολεύκων είπαν ρυθμικά: "Έκανες τον ΠΑΟ, Αεκάκι, Μαρινάκη...", με τους φιλάθλους να αναγνωρίζουν και να βλέπουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάης όχι μόνο απλά επανέφερε τους ερυθρόλευκους στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και πως με τις κινήσεις του "διέλυσε" τον Παναθηναϊκό.






www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου