ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ξύλο με οπαδούς της Γαλατά οι Παναθηναϊκοί! (photo)


Ξύλο με οπαδούς της Γαλατά οι Παναθηναϊκοί! (photo)

12/5/2012

Τα επεισόδια με Έλληνες οπαδούς δεν περιορίστηκαν στην Αγιά Σοφιά! Όπως πληροφορήθηκε ο σκύλος, στα χέρια πιάστηκαν οπαδοί του Παναθηναϊκού με Τούρκους οπαδούς!
Ξύλο με οπαδούς της Γαλατά οι Παναθηναϊκοί! (ΦΩΤΟ)

Ως γνωστόν σήμερα είναι το τούρκικο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε. Η πρώτη έχει 46 βαθμούς, η δεύτερη 47. Όποιος νικήσει τα παίρνει όλα! Γι' αυτό στην Κωνσταντινούπολη η Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός πολέμου αφού οι αρχές φοβούνται επικείμενη... εμφύλια σύρραξη μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Μάλιστα οι μάχες άρχισαν από νωρίς σήμερα με οπαδούς της Γαλατά να μαχαιρώνουν 12χρονο οπαδό της Φενέρ!!!
Το θέμα όμως δεν είναι αυτό εδώ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές από την Πόλη, τα επεισόδια με πρωταγωνιστές Έλληνες οπαδούς δεν περιορίστηκαν στην Αγιά Σοφιά! Όπως έμαθε ο σκύλος οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκρούστηκαν στην πλατεία Ταξίμ με αυτούς της Γαλατά!
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 17:00, έξω από ένα υποκατάστημα της Burger King! Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν... τραπέζια, καρέκλες και ό,τι έβλεπαν μπροστά τουςμ ενώ σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έχουμε, Έλληνες και Τούρκοι φώναζαν εθνικιστικά συνθήματα. Αμέσως μετά οι υπάλληλοι του... φαστφουντάδικου αναγκάστηκαν να κατεβάσουν τα ρολλά, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις φωτογραφίες που έστειλαν στον sportdog οι πληριοφοριοδότες μας από την Κωνσταντινούπολη.
Η Αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και μάνικες με νερό κατά των οπαδών της Γαλατά για να τους περιορίσει. Οι τούρκικες αρχές δεν χρησιμοποίησαν βία κατά των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, για ευνόητους λόγους αφού δεν θέλουν να αμαυρωθεί η εικόνα του κράτους. Η Αστυνομία περικύκλωσε τους Έλληνες οπαδούς και τους περιόρισε στον σταθμό του Μετρό και τους έστειλε μακριά από την πλατεία Ταξίμ.
Οι διαταγές που έχει η αστυνομία είναι να αποφευχθούν οι συμπλοκές μεταξύ Ελλήνων οπαδών και Τούρκων.

www.sportdog.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου