ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Βέτο από Γιουνάιτεντ στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Βέτο από Γιουνάιτεντ στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

10/5/2012
Βέτο από Γιουνάιτεντ στους Ολυμπιακούς Αγώνες!
Μονάχα στον Ράιαν Γκιγκς θα επιτρέψει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, εφόσον τον ζητήσει ο Στιούαρτ Πιρς για την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άσκησε βέτο για τυχόν κλήση των υπόλοιπων διεθνών που έχουν ξεπεράσει το 23ο έτος της ηλικίας τους.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» στηρίζονται στον νόμο που θεσπίστηκε το 2008 και επιτρέπει στους συλλόγους να απαντούν αρνητικά στις κλήσεις ποδοσφαιριστών για τις ομάδες που συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η διοίκηση των Πρωταθλητών Αγγλίας με επιστολή στην FA, ζήτησε να επιτρέψει μονάχα στον Ράιαν Γκιγκς να πάρει μέρος στη γιορτή του καλοκαιριού στο Λονδίνο, εφόσον κληθεί από τον Στιούαρτ Πιρς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Μεγάλης Βρετανίας.

Αυτό, σημαίνει πως το βέτο ασκήθηκε για τους Φέρντιναντ, Ρούνεϊ, Σκόουλς και Έβανς, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεπεράσει το 23ο έτος της ηλικίας τους.

Αντίθετα, οι Κλέβερλι, Γουέλμπεκ, Τζόουνς και Σμόλινγκ θα έχουν την τιμή να πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε περίπτωση που δεν συμπεριληφθούν στην αποστολή της Αγγλίας για το Euro 2012.
www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου