ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Στην παραλιακή συνεχίστηκε η γιορτή

Στην παραλιακή συνεχίστηκε η γιορτή

Σε μαγαζί της παραλιακής γιόρτασαν οι ερυθρόλευκοι την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα πηγαδάκια, η άνιση μάχη ύψους Φασούλα - Βαλβέρδε και το τετ - α - τετ Μαρινάκη - Μέλμπεργκ που μπορεί να αντιστρέψει τα δεδομένα για την παραμονή του "Βράχου"! (pcs)
Μπορεί η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου να έλαβε κάποια στιγμή τέλος στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", συνεχίστηκε όμως με αμείωτο κέφι στην παραλιακή και συγκεκριμένα στο "Akanthus", μαγαζί που είχε κλείσει η πειραϊκή ΠΑΕ.

Ο επίσημος προσκεκλημένος του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ έδωσε και αυτός το παρών και έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες. Άνοιξε "πηγαδάκι" με Τζεμπούρ και Μακούν, λόγω της κοινής γλώσσας, ενώ αποχώρησε λίγο μετά τις 2 το πρωί.

Η αποχώρηση του Καρεμπέ συνδυάστηκε χρονικά με την άφιξη του Κάρολ. Αφού τα είπαν για λίγο, ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ δέχθηκε τα πειράγματα του Γιάννη Βρέντζου για το γεγονός ότι μάλλον είχε αργήσει λίγο να εμφανιστεί στο μαγαζί.

Λίγο πριν τον 35χρονο Ρόι, είχε φτάσει ο Μέλμπεργκ, ο οποίος είχε τετ - α - τετ σε πάρα πολύ καλό κλίμα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και ίσως το γεγονός πως αμέσως μετά τη συνάντηση τους ο Σουηδός ήταν με το χαμόγελο στα χείλη και ιδιαίτερα κεφάτος, να σημαίνει πολλά όσον αφορά το μέλλον του "Βράχου" στο Λιμάνι.

Η αίσθηση που άφησε σε όλους αυτή η αλλαγή διάθεσης του Όλοφ, ήταν πώς ίσως αλλάζει το κλίμα για την παραμονή του στην ομάδα, καθώς δεν είναι μυστικό πως οι μέχρι στιγμής διαπραγματεύσεις του με τον σύλλογο σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του ήταν άκαρπες και έδειχναν "διαζύγιο"!


 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέρασε από τα όλα τα τραπέζια και χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, ενώ είχε και αρκετή ώρα διάλογο με βετεράνους.


 
Στο Akanthus βρέθηκε και ο Παναγιώτης Φασούλας που μόλις συναντήθηκε με τον Βαλβέρδε προκάλεσε αίσθηση η χιλιομετρική διάφορα... ύψους, που τους χωρίζει, προκαλώντας σχόλια με άφθονο χαβαλέ!

Στο μαγαζί παρευρέθησαν οι Λευτέρης Πανταζής και Αντύπας, όπως φυσικά και ο Μανώλης Κονταρός.

Οι Μέλμπεργκ και Φουστέρ είχαν στήσει το δικό τους πηγαδάκι που έφυγαν από τους τελευταίους. Ο Ισπανός μάλιστα πήρε και το ρόλο του φωτογράφου της βραδιάς.

Πρώτοι αποχώρησαν οι Μέγκιερι και Χολέμπας, ενώ μαζί αποχώρησαν οι Μανιάτης, Τοροσίδης και Δασκαλάκης.

Την τιμητική του είχε φυσικά το τρόπαιο με το οποίο φωτογραφήθηκαν σχεδόν όλοι!

Δείτε φωτογραφίες από το γλέντι των ερυθρολεύκων στο Akanthus:


 

 



 




www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου