ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Επιστρέφει και αρχίζει να τακτοποιεί

Επιστρέφει και αρχίζει να τακτοποιεί 

9/5/2012

Επιστρέφει και αρχίζει να τακτοποιεί  
Στο προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Παναθηναϊκό αναμένεται να επιστρέψει σήμερα ο Δημήτρης Γόντικας. Το μεσημέρι θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αναμένεται να αρχίσει άμεσα τις πληρωμές και να τακτοποιεί τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, μέχρι και την Παρασκευή θα έχουν στα ταμεία της ΠΑΕ τα πρώτα δύο εκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει ο κ.Αλαφούζος καθώς και ένα μέρος των χρημάτων που θα βάλει ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του υπολογίζουν ότι οι εγγραφές των μελών στη εταιρεία λαϊκής βάσης θια αρχίσουν να γίνονται στα μέσα Ιουνίου. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναρτηθεί στο διαδίκτυο και η ιστοσελίδα με πληροφορίες για την προσπάθεια. Μέσω αυτής της ιστοσελίδας θα δίδεται η ευκαιρία και στους οπαδούς της ομάδας που μένουν στο εξωτερικό να συμβάλουν.

Αντιπρόεδροι της ΠΑΕ θα είναι οι κκ. Σιωπήλης (θα αναλάβει και εκπρόσωπος στη Σούπερ Λίγκα), Βερβεσός και Πολέμης. Αυτοί θα είναι μέλη και της διοικούσας επιτροπής, ενώ πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι πόστο στο νέο ΔΣ θα αναλάβει και ο Παύλος Τσιμας.

Κατσάδα από Φερέϊρα
Έντονες παρατηρήσεις από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στους παίκτες του Παναθηναϊκού στη χθεσινή προπόνηση για την ήττα από την ΑΕΚ.

«Τι είναι αυτό το πράγμα; Εχετε ικανότητες, πρέπει να το πιστέψετε. Δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζετε. Εχουμε τέσσερα ματς και οφείλουμε να τερματίσουμε πρώτοι. Πρέπει να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου