ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

"Παίζει συνέχεια επίθεση"

"Παίζει συνέχεια επίθεση" 

10/5/2012

Δεν έκρυβε τη χαρά του ο Σάββας!
Ο πρώτος αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης έκανε δηλώσεις για πολλά και διάφορα στο συνδρομητικό κανάλι, τονίζοντας μάλιστα επίμονα ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ακολουθήσει το μοντέλο Βαλβέρδε
Αναλυτικά:

Για την πορεία του Θρύλου στην Ελλάδα: «Στην Ξάνθη, όταν είχαμε χάσει και πολλοί έλεγαν διάφορα, είχα πει ότι μέχρι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός θα είναι πρώτος και μετά θα τον ψάχνουν».

Για την πορεία στην Ευρώπη και τον Ερνέστο Βαλβέρδε που αποχωρεί: «Πρώτη φορά ελληνική ομάδα στην Ευρώπη έκανε πέντε σερί εκτός έδρας νίκες και στο Champions League, ακόμη και εκεί που χάσαμε ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του. Ακόμη και την Άρσεναλ έπρεπε να κερδίσει. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ο Ολυμπιακός χρωστά πολλά στον Βαλβέρδε που έμαθε στους παίκτες το ισπανικό ποδόσφαιρο. Είναι ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και είναι το καλύτερο στον κόσμο».

Για το έμψυχο δυναμικό και τις επερχόμενες μεταγραφές: «Ο Ολυμπιακός έχει ένα καταπληκτικό ρόστερ. Παίκτες και θα έρθουν και θα φύγουν. Προβλέπω ότι οι πέντε δανεικοί θα αποτελέσουν βασικά στελέχη της ομάδας. Και ο καινούριος προπονητής που θα έρθει θα δει πόσο αγαπημένη είναι η ομάδα και όταν λέω ομάδα εννοώ όλο το τιμ πρέπει να είναι αγαπημένο».

Και έκλεισε τις δηλώσεις του ως εξής: «Το ισπανικό μοντέλο είναι καλύτερο στον κόσμο. Ο Ολυμπιακός παίζει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Παίζει συνέχεια επίθεση και δεν αφήνει τον αντίπαλο»
 www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου