ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

«Θαύματα συμβαίνουν»

«Θαύματα συμβαίνουν»

12/5/2012
«Θαύματα συμβαίνουν»
Την πίστη του πως η Ίντερ έχει ακόμα ελπίδες να πάρει την πρόκριση στο Champions League εξέφρασε ο Φρέντι Γκουαρίν. Ο 25χρονος μέσος τονίζει πως στην περίπτωση που το ...θαύμα δεν γίνει,τότε οι «νερατζούρι» θα φτάσουν στην κατάκτηση του Europa League.

«Δυστυχώς δε μπόρεσα να παίξω στο Champions League αυτή τη σεζόν και θα ήθελα να συμμετέχω του χρόνου. Μπορούμε ακόμα να προκριθούμε, θα παίξουμε όπως ξέρουμε και θα δούμε τι θα γίνει. Άλλωστε θαύματα συμβαίνουν», δήλωσε ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής για να προσθέσει:

«Είναι ξεκάθαρο πως αν δεν καταφέρουμε να συμμετάσχουμε στο Champions League, έχουμε τις ικανότητες να κερδίσουμε το Europa».

Ο Γκουαρίν, ο οποίος αγωνίζεται στην Ίντερ με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο, μίλησε για το μέλλον του και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην Ιταλία:

«Θα μιλήσω με τις δύο ομάδες αλλά θέλω να μείνω στους “νερατζούρι” και έχω το προαίσθημα ότι τελικά αυτό θα γίνει. Η Ίντερ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και περνάω πολύ καλά με την οικογένειά μου στην Ιταλία».

Η Ίντερ πρέπει να επικρατήσει της Λάτσιο και ελπίζει σε «στραβοπάτημα» της Ουντινέζε, η οποία θα αντιμετωπίσει την Κατάνια, προκειμένου να τερματίσει τρίτη και να πάρει το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου