ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Κοβάσεβιτς: "Nα μην ανησυχεί ο κόσμος για τον προπονητή"

Κοβάσεβιτς: "Nα μην ανησυχεί ο κόσμος για τον προπονητή"

Με δηλώσεις του ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ζήτησε από τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού να μην ανησυχεί για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, καθώς πιστεύει πως η επιλογή θα είναι η καλύτερη δυνατή ώστε να αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Λίγο πριν αναχωρήσει για την Ιβηρική χερσόνησο (Ισπανία, Πορτογαλία), ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, σε δηλώσεις του τόνισε πως ο κόσμος δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς εκτιμά πως θα γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αρχικά σχολίασε: "Η υπόθεση του προπονητή θα ξεκαθαρίσει σύντομα και είμαι σίγουρος ότι αυτός που θα έρθει θα είναι η καλύτερη επιλογή για να διαδεχθεί έναν απόλυτα επιτυχημένο τεχνικό όπως είναι ο Ερνέστο. Ας μην ανησυχεί ο κόσμος. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Για το τι έπαιξε ρόλο και ο Ολυμπιακός έφτασε στο νταμπλ, τόνισε: "Ενότητα. Όλοι μας ήμασταν ενωμένοι από την αρχή ως το τέλος. Η παρουσία του προέδρου πάνω απ’ όλα ήταν καταλυτική. Στις άσχημες στιγμές ήμασταν όλοι μαζί και θεωρώ ότι αυτό ήταν το κλειδί για να πετύχουμε. Επιπλέον, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, νομίζω πως όλοι είδατε πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα, παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στην Ευρώπη

Είμαστε λοιπόν όλοι ικανοποιημένοι από αυτά που πετύχαμε φέτος αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Να συνεχίσουμε τη δουλειά για την επόμενη σεζόν. Ο Ολυμπιακός είναι όπως ξέρετε μια ομάδα που πρέπει πάντα να κατακτά τους στόχους του και να νικάει συνεχώς. Αυτό θα προσπαθήσουμε και τη νέα σεζόν. Ο Ολυμπιακός είχε έναν πολύ μεγάλο προπονητή με τον οποίο πέτυχε πολλά, αλλά είναι μια ομάδα πάνω από πρόσωπα".

Για το αύριο των ερυθρολεύκων, δήλωσε: "Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να γράφει ιστορία και χωρίς τον Ντάρκο και χωρίς τον Ερνέστο. Πρέπει να συνεχίσουμε λοιπόν τη δουλειά και να παίξουμε και την επόμενη χρονιά ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου