ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Τα λένε αυτοπροσώπως Μαρινάκης - Μέλμπεργκ

Τα λένε αυτοπροσώπως Μαρινάκης - Μέλμπεργκ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συναντηθεί με τον Όλοφ Μέλμπεργκ τη Δευτέρα (14/5), προκειμένου να υπάρξει θετική εξέλιξη σχετικά με την παραμονή του Σουηδού στο Λιμάνι. Σε καλό δρόμο οι ανανεώσεις των Μοδέστο - Πάντελιτς, την Τρίτη (15/5) το ραντεβού με τον εκπρόσωπο του Ιμπαγάσα.
Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση παραμονής του Όλοφ Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως οι πιθανότητες να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους ο Σουηδός στόπερ, μεταβάλλονται όχι μέρα με τη μέρα αλλά... ώρα με την ώρα!

Ωστόσο υπάρχει η θέληση και από τις δύο πλευρές για να βρεθεί η "χρυσή τομή" και ο "Βράχος" να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Για τον λόγο αυτό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται να το παίρνει επάνω του και τη Δευτέρα (14/5) αναμένεται να συναντηθεί ο ίδιος με τον Μέλμπεργκ προκειμένου ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός να αγωνίζεται και του χρόνου με τα ερυθρόλευκα!

Όσον αφορά τις υπόλοιπες περιπτώσεις, οι ανανεώσεις των Φρανσουά Μοδέστο και Μάρκο Πάντελιτς βρίσκονται σε καλό δρόμο και υπάρχει η διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία και με τους δύο έμπειρους άσσους. Παράλληλα για τον ίδιο λόγο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα συναντηθούν την Τρίτη (15/5) με τον εκπρόσωπο του Ιμπαγάσα με σκοπό να προτείνουν τους όρους παραμονής του Αργεντινού στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου