ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός κέρδισε στον δεύτερο ημιτελικό του Final - 4 την Μπαρτσελόνα με 68-64 και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα συναντήσει την ΤΣΣΚΑ. Τριάδα - φωτιά για τον Θρύλο οι Σπανούλης - Πρίντεζης - Ντόρσεϊ, πολύτιμοι οι Παπανικολάου - Μάντζαρης, άπαντες έκαναν κατάθεση ψυχής!
Κόντρα στα προγνωστικά, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στο Final - 4 της φετινής Euroleague. Και ξανά κόντρα στα προγνωστικά κατάφερε να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης!
Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν των Καταλανών με σκορ 68-64 και πλέον θα αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ (σ.σ. επικράτησε του Παναθηναϊκού με 66-64 στον πρώτο ημιτελικό) στον μεγάλο τελικό της Κυριακής! Τριάδα - φωτιά για τον Θρύλο οι Σπανούλης - Πρίντεζης - Ντόρσεϊ, πολύτιμοι οι Παπανικολάου - Μάντζαρης, άπαντες έκαναν κατάθεση ψυχής! Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr:

Χάινς: Πάλεψε γενναία με τα θηρία της Μπάρτσα. Μπορεί να μην φάνηκε επιθετικά (2π.), ωστόσο στην άμυνα έδωσε ότι είχε (3ρ., 1 τάπα), παρά το 1 και 98 του κόντρα στους 2.10 και βάλε. Μπράβο Κάιλ.

Άντιτς: Μια από τα ίδια για τον Σκοπιανό. Σίγουρα δεν είναι και ο πιο ταλαντούχος ψηλός που υπάρχει, αλλά έναν παίκτη που τα δίνει όλα στο γήπεδο τον εκτιμάς τουλάχιστον για την θέληση και την προσπάθεια του (4π., 2ρ., 1τ.).

Σπανούλης: Μάγκας αρχηγός! Δεν φοβήθηκε να πάρει τις προσπάθειες, δεν φοβήθηκε να κάνει λάθη. Το λέει η καρδιά του και το απέδειξε στα τελευταία λεπτά όταν η μπάλα έκαιγε (21π., 6ασ., 3ρ., 6λ.). Μια τριποντάρα και μια μαγική ασίστ στον Ντόρσεϊ, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Θρύλου. Συγκινητικός ο Μπίλαρος! 

Ντόρσεϊ: Δυστυχώς οι λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν αυτόν τον τύπο δεν γίνεται να γραφτούν... Αλλά εσείς καταλαβαίνετε! Φανταστικός στο τελευταίο δεκάλεπτο, τα έβαλε με όλη την front line των Καταλανών και βγήκε νικητής! Αμερικάνος με Πειραιώτικη καρδιά! Γίγαντα Τζόι (8π., 5ρ., 2κλ., 1ασ.,)!

Κέσελ: Η αποστολή του ήταν να κυνηγήσει τον Μάικλ στην άμυνα και αυτό το έκανε καλά! Δεν πήρε προσπάθειες στην επίθεση, αλλά έπαιξε για το σύνολο.

Γκετσεβίτσιους: Δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Ίβκοβιτς.

Γλυνιαδάκης: Δεν πάτησε στο παρκέ ο Αντρίκος.

Πρίντεζης: Κορυφαίος μαζί με τους Σπανούλη και Ντόρσεϊ. Πρόσφερε πολύτιμους πόντους με φαρμακερά τρίποντα (14π.), πήγε στα ριμπάουντ (4ρ.) και πάλεψε στην άμυνα. Γνήσια Ολυμπιακή ψυχή ο Γιώργαρος!

Παπανικολάου: Ο μικρός... μεγάλωσε! Εξαιρετική εμφάνιση από τον Κώστα και στα δύο μισά του γηπέδου. Δεν κώλωσε απέναντι σε κανένα όνομα της Μπαρτσελόνα και είχε φλόγα μέσα του. Το παρόν αλλά και το μέλλον του ανήκει. Τέλειωσε τον ημιτελικό με 9 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1ασίστ, 1 τάπα και 1 λάθος.

Μάντζαρης: Κυνήγησε λυσσαλέα τον Ναβάρο πάνω στο παρκέ και παρά τους 18 πόντους του αρχηγού των Καταλανών, τα πήγε εξαιρετικά καθώς τον κούρασε και τον ανάγκασε σε άσχημα σουτ (2/8τρ.) και 5 λάθη. Παράλληλα έκανε θραύση στα ριμπάουντ μαζεύοντας 6 "σκουπίδια"! Μπράβο στον μικρό για το θράσος του!

Σλούκας: Βοήθησε στα 7:23 που έμεινε στο παρκέ, έχοντας 2 πόντους, 1 ασίστ (0 λάθη) και 2 ριμπάουντ.

Λο: Προσπάθησε να δώσει ανάσες στον Σπανούλη, άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι. Τέλειωσε το παιχνίδι με 4 πόντους, 1 κλέψιμο, 1 ασίστ, 2 λάθη και 3 κερδισμένα φάουλ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου