ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ίβκοβιτς: "Διαφορετικό ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας"

Ίβκοβιτς: "Διαφορετικό ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας"

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του μεγάλου τελικού της Ευρωλίγκας! Διαβάστε τι δήλωσαν οι Ντούσαν Ίβκοβιτς, Γιώργος Πρίντεζης, Γιόνας Καζλάουσκας και Μίλος Τεόντοσιτς (video).
Το μεσημέρι (12:30) του Σαββάτου (12/05) πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του τελικού της Euroleage, όπου Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης.
Το πάνελ είχε ερυθρόλευκο χρώμα με τους τέσσερις ανθρώπους που εκπροσώπησαν τις ομάδες, να έχουν παρελθόν και "παρών" στον Πειραιά. Για λογαριασμό του Ολυμπιακού στην εκδήλωση βρέθηκαν οι Ντούσαν Ίβκοβιτς και Γιώργος Πρίντεζης, ενώ από πλευράς ΤΣΣΚΑ Μόσχας οι Γιόνας Καζλάουσκας και Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο πρώτος που πήρε τον λόγο ήταν ο κόουτς των Πειραιωτών, Ντούσαν Ίβκοβιτς: "Είναι διαφορετικό ματς από την Μπαρτσελόνα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι σπουδαία, αλλά θέλω να είμαστε έτοιμοι" και συμπλήρωσε στη συνέχεια: "Είναι μεγάλη χαρά για μένα και περηφάνια που είμαι εδώ. Αύριο θα παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι, καθώς είχαμε πρόβλημα στον έλεγχο του παιχνιδιού, ειδικά στα ριμπάουντ. Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ θα ακολουθήσουμε μια άλλη τακτική. Φέτος έχουμε παίξει δυο παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ.

Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί, ενώ στο δεύτερο όχι και τόσο. Ο αυριανός αγώνας θα είναι πολύ μεγάλος".


 
Έπειτα αναφέρθηκε στο χθεσινό (11/05) παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, όπου ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκριση του στον τελικό: "Σκοπός μας ήταν να φτάσουμε τους 70 πόντους. Δεν μπορέσαμε να φτάσουμε εκεί, αλλά υπήρχαν πολλά σημεία-κλειδιά, αλλά νομίζω πως οι δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε θα είναι μάθημα. Πρέπει να ανεβάσουμε το ρυθμό του αγώνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Πρέπει να βελτιωθούμε στα ριμπάουντ. Αυτά θα αποτελέσουν σημεία-κλειδιά του τελικού. Δεν θέλουμε να χάσουμε άλλα ριμπάουντ".

Για τον τρόπο που θα αγωνιστούν οι Πειραιώτες απέναντι στην ΤΣΣΚΑ δήλωσε: "Ο αγώνας αυτός θα είναι διαφορετικός. Χθες, μπορώ να πω ότι δώσαμε απαντήσεις στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα. Δεν μπορώ να πω ότι ίδια στρατηγική θα έχουμε με την ΤΣΣΚΑ, αλλά μπορώ να πω ότι είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι. Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε έτσι. Ο Κιριλένκο είναι πλεονέκτημα για την ΤΣΣΚΑ, αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι".


 
Πρίντεζης: "Μεγάλη περηφάνια που είμαστε εδώ"

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται δίκαια στον τελικό: "Για μας είναι μεγάλη υπερηφάνεια πως βρισκόμαστε εδώ και ειδικά στον τελικό. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Ο κόουτς μας βοήθησε να αλλάξουμε στυλ παιχνιδιού αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον τελικό. Δίκαια είμαστε εδώ και ελπίζω να έχουμε ένα αποτέλεσμα σαν το χθεσινό".

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Δεν ήμασταν φαβορί χθες αλλά νικήσαμε. Αλήθεια δεν είμαστε φαβορί απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, αλλά ο ρυθμός του αγώνα θα είναι υψηλότερος. Νομίζω πως παίρνουμε τα αισθήματα από τους οπαδούς μας. Από τη Σιένα μέχρι σήμερα κανείς δεν μας πίστευε. Φτάσαμε μέχρι εδώ παρά τις αρνητικές απόψεις που είχαν όλοι για εμάς. Είναι ένα σημαντικό πράγμα αυτό για όλες τις ομάδες. Ο τελικός θα είναι δύσκολος. Η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη. Είναι ο πρώτος μου τελικός με τον Ολυμπιακό και θα είναι μια σπουδαία εμπειρία για μένα".


 
Καζλάουσκας: "Ευτυχία που έχω δουλέψει σε ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακό"

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γιόνας Καζλάουσκας δήλωσε: "Χθες κερδίσαμε μια πολύ ισχυρή ομάδα. Αύριο θα παίξουμε με μια ακόμη σπουδαία ομάδα, με έμπειρους παίκτες και προπονητή. Αύριο θα είναι μια καινούργια μέρα. Κανείς μας δεν μπορεί να πει πως θα είμαστε κουρασμένοι. Είναι ευτυχία που έχω δουλέψει και στις δυο ομάδες. Βλέπω τον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ σαν μια μεγάλη οικογένεια. Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο ότι έχουμε δουλέψει και οι δυο στις ίδιες ομάδες», απάντησε ο Λιθουανός τεχνικός, όταν ρωτήθηκε για το πως νιώθει που έχει δουλέψει και στις δυο ομάδες".


 
Τεόντοσιτς: "Πέρασα 4 υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό"

Από την πλευρά του Μίλος Τεόντοσιτς ο οποίος είχε όρεξη για αστεία, υπογράμμισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ στον τελικό μαζί με την ΤΣΣΚΑ. Χθες παίξαμε ένα σκληρό ματς κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα (σ.σ. Παναθηναϊκός). Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, θα είναι ένα μεγάλο και σκληρό ματς για εμάς. Ξέρω ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου θα είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω εναντίον του Ολυμπιακού, πέρασα 4 υπέροχα χρόνια και έχω πολύ καλούς φίλους. Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού που μας στήριξε στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα".

Σε ερώτηση για το ποια είναι τα βασικά στοιχεία του Ολυμπιακού, επισήμανε: "Πρώτα απ' όλα είναι ο κόουτς Ντούντα. Όλα ξεκινούν από τον Σπανούλη. Στο TOP-16 τους αντιμετωπίσαμε δύο φορές και αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε. Θα πρέπει να σεβαστούμε όμως και όλους τους άλλους παίκτες. Είμαι επαγγελματίας και θα κάνω τη δουλειά μου".

Ερωτώμενος για τους δύο προπονητές, τον πρώην και τον νυν σχολίασε, αφού πρώτα σκέφτηκε για μερικά δευτερόλεπτα: "Είχαμε επιτυχίες και αποτυχίες με τον Ντούντα, πάντα περίμενε να δουλεύουμε σκληρά. Χαίρομαι για τον Γιόνας, μου δίνει ελευθερία, με στηρίζει πάντα και έχουμε τέλεια συνεργασία και ελπίζω να δουλέψουμε και για άλλα χρόνια μαζί. Αυτό δεν ήταν ακριβώς απάντηση, αλλά οκ, προσπάθησα (γέλια). Σίγουρα και θυμάμαι τι είχε γίνει, είμαι καλύτερα σήμερα, μην ανησυχείτε γι’ αυτό. Ελπίζω να είμαστε πολλά χρόνια ακόμα μαζί. Περάσαμε πολύ ωραία. Είχαμε πολλές επιτυχίες αλλά και αποτυχίες".

Τέλος, ερωτήθηκε για τη γαστρεντερίτιδα που είχε το 2010 και δεν του επέτρεψε να βρεθεί στο γκαλά: "Φυσικά και θυμάμαι τι έγινε το 2010 στο Παρίσι. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα, θα είμαι εκεί".



To βίντεο της συνέντευξης Τύπου

Final Four Title Game Press Conference από Euroleague_Basketball

Δηλώσεις του Πρίντεζη στην Euroleague:

Press Conference Interview: Georgios Printezis... από Euroleague_Basketball

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου