ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Σίγουρα στην Αυστρία η προετοιμασία

Σίγουρα στην Αυστρία η προετοιμασία

Ο Ολυμπιακός θα προετοιμαστεί σίγουρα στην Αυστρία, αλλά όχι στο Ζέεφελντ, και περιμένει την πρόσληψη του νέου προπονητή προκειμένου να "κλείσει" Αθλητικό Κέντρο.
Η Μάντσεστερ Σίτι έχει "κλείσει" το Ζέεφελντ για την καλοκαιρινή προετοιμασία της, αλλά ο Ολυμπιακός επιμένει... Αυστριακά!

Οι ερυθρόλευκοι θα βάλουν τις βάσεις για τη νέα σεζόν επί αυστριακού εδάφους, αλλά ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σε συμφωνία με κάποιο Αθλητικό Κέντρο, καθώς περιμένουν την έλευση του νέου προπονητή.

Ο νέος τεχνικός ηγέτης θα αποφασίσει αν η προετοιμασία θα χωριστεί σε δύο στάδια: ένα αρχικό, όπου το βάρος θα πέσει στη φυσική κατάσταση και ένα δεύτερο για φιλικούς αγώνες ή θα πραγματοποιηθεί ένα βασικό στάδιο προετοιμασίας και καλό, όπου θα διεξαχθούν και κάποια φιλικά παιχνίδια.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν τι θα πει ο καινούργιος προπονητής προκειμένου να προχωρήσουν σε επίσημες συζητήσεις με τα υποψήφια Αθλητικά Κέντρα. Η σωστή προετοιμασία είναι το "Α και το Ω" για ομάδα Πρωταθλητισμού και αυτό το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά στο μεγάλο λιμάνι.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου