ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Χωρίς φόβο κόντρα στη «Μπάρτσα»

Χωρίς φόβο κόντρα στη «Μπάρτσα»

12/5/2012
Χωρίς φόβο κόντρα στη «Μπάρτσα»
Επόμενος στόχος για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, μετά την ήττα στο Europa League, είναι το Κόπα ντελ Ρέι, στον τελικό του οποίου οι Βάσκοι θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα. Ο Φερνάντο Γιορέντε τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει τίποτα να χάσει και θα παίξει κόντρα στους «μπλαουγκράνα» χωρίς κανένα φόβο.

«Πλέον δε φοβόμαστε τίποτα. Στον συγκεκριμένο αγώνα θα αντιμετωπίσουμε μία καλύτερη ομάδα, αλλά δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύουμε πως δεν έχουμε να χάσουμε κάτι και θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο, γιατί αν παίξουμε στο 100% μας έχουμε πιθανότητα να κερδίσουμε», ήταν τα λόγια του 27χρονου επιθετικού.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον «χαμένο» τελικό του Europa League και τόνισε πως αυτό που στέρησε τη νίκη στη Μπιλμπάο είναι το γεγονός πως έμειναν πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς.

«Υπήρχε πολύ πίεση στο παιχνίδι και οι «ροχιμπλάνκος» ήταν εκείνοι που μπόρεσαν να τη διαχειριστούν. Το πρόβλημα ήταν πως ξεκίνησαν πολύ δυνατά και πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ. Είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε αλλά όταν διαμορφώθηκε το 2-0, οι ελπίδες μας “βούλιαξαν” και εκείνοι ανακηρύχθηκαν δικαίως νικητές. Εμείς αυτό που κρατάμε από το παιχνίδι είναι τα λάθη μας και ελπίζω πως θα μάθουμε από αυτά», είπε ο Γιορέντε.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου