ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Έτσι έζησε τον ημιτελικό ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Έτσι έζησε τον ημιτελικό ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο διοικητικός ηγέτης της ποδοσφαιρικής ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, έζησε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος και αδιαίρετος! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το "παρών" στις εξέδρες του γηπέδου "Sinan Erdem Arena" και βρέθηκε δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ για πρόκριση στον τελικό της Euroleague.
O διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός έζησε τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα όπως ακριβώς βιώνει τα περισσότερα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας. Όρθιος, δίπλα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε όλο το ματς με τους "μπλαουγκράνα" χωρίς να καθίσει ούτε στιγμή. Χειροκροτούσε, παθιαζόταν, πανηγύριζε! Σε κάθε καλάθι, σε κάθε καλή προσπάθεια στην άμυνα και την επίθεση των παικτών του Ντούσαν Ίβκοβιτς, σε κάθε σύνθημα των περίπου δύο χιλιάδων φιλάθλων του Ολυμπιακού, που βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (11/5) στην "Sinan Erdem Arena".

Ιδιαίτερα το τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη λίγο πριν από το τέλος του αγώνα, το χάρηκε με την ψυχή του και έκανε σαν μικρό παιδί. H αγωνία, πάντως, ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, στα κρίσιμα τελευταία λεπτά. Τέλος καλό, όλα καλά!







www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου