ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Μπαρτζώκας: "Νικήσαμε μία πιο έτοιμη ομάδα"

Μπαρτζώκας: "Νικήσαμε μία πιο έτοιμη ομάδα"

Ικανοποιημένος έμεινε ο Γιώργος Μπαρτζώκας από τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην πιο έτοιμη, όπως τόνισε, Κάχα Λαμποράλ.
Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο και υπογράμμισε πως η ομάδα πρέπει να κρατήσει αυτούς τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΣΕΦ, στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την Κάχα Λαμποράλ.

"Ήταν τυπικό ματς πρεμιέρας, όπως περιμέναμε και εννοώ και το σκορ, αλλά και τα πάνω - κάτω που είχαμε στην διάρκεια του ματς στην απόδοσή μας", δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

"Ήμασταν αγχωμένοι γιατί έχουν όλοι μεγάλες προσδοκίες, παίζαμε στο γήπεδό μας και αγωνιζόμασταν απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ο Μάντζαρης φορτώθηκε από νωρίς με δύο φάουλ και βγήκαμε εκτός ρυθμού, καθώς ο Λο είχε χάσει κάποιες προπονήσεις.

Είμαστε ευχαριστημένοι και είμαστε καλή ομάδα. Το αποδείξαμε σε μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού. Αν δούμε την στατιστική η διαφορά ήταν οι δέκα βολές παραπάνω της Κάχα. Και επαναλαμβάνω είμαστε ικανοποιημένοι γιατί νικήσαμε μία ομάδα πιο έτοιμη από εμάς.

Τέλος καλό όλα καλά. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, τα παιδιά το αξίζουν με ό,τι κατάφεραν πέρυσι και ελπίζω να κρατήσουμε αυτόν τον κόσμο στο γήπεδο".

Ιβάνοβιτς: "Δείξαμε πολύ σεβασμό στον Ολυμπιακό"

Από την πλευρά του, ο κόουτς της Κάχα Λαμποράλ, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τόνισε: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, εμείς δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Δείξαμε πάρα πολύ σεβασμό στον Ολυμπιακό και δώσαμε χώρο στον Σπανούλη. Στα τελευταία λεπτά δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου