ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Μαυροειδής: «Τα καταφέραμε και αυτό μετράει»

Μαυροειδής: «Τα καταφέραμε και αυτό μετράει» 

11/10/2012

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού, η νίκη κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ ήταν αγχωτική, όπως άλλωστε κάθε πρεμιέρα, αλλά αυτός και οι συμπαίκτες του τα κατάφεραν.

Μετά το τέλος του αγώνα ο διεθνής σέντερ τόνισε χαρακτηριστικά:

«Να μειωθούν τα «νεκρά» διαστήματα και να υπάρχει συνεχές τέμπο».

Για να συνεχίσει:

«Όταν παίζεις πρώτο παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τα συναισθήματα σου είναι αν μη τι άλλο να μπεις μέσα με ενθουσιασμό και να τα δώσεις όλα. Και εγώ μπήκα δυνατά, ήθελα στην πρεμιέρα μου να τα πάμε καλά, αλλά είχαμε και λίγο τρακ. Ωστόσο, τα καταφέραμε και αυτό μετράει».

Για την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού:

«Σίγουρα η άμυνα επηρεάζει και την επίθεση. Στη δεύτερη περίοδο είχαμε καλύτερο ρυθμό και βγήκε και η καλή αμυντική λειτουργία. Θέλουμε να τα βελτιώσουμε αυτά τα στοιχεία στο παιχνίδι μας και σκεφτείτε ότι ακόμα είμαστε χωρίς επίσημα παιχνίδια. Πρέπει να μειώσουμε τα... νεκρά διαστήματα και να παίζουμε σε καλό τέμπο, έχοντας ενέργεια».

Για την Κάχα Λαμποράλ:

«Η Κάχα Λαμποράλ επειδή δεν έχει καθαρά 5αρια, έπαιζε με… κοντούς ψηλούς που μπορεί να σε σκοτώσουν από μακριά και να μην μπορείς να το γυρίσεις. Παίξαμε πολυσύνθετες άμυνες για να βοηθηθούμε και τελικά μας βγήκε».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου