ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Νέα επαφή με Τοροσίδη

Νέα επαφή με Τοροσίδη

Ολυμπιακός και Τοροσίδης θα τα πουν ξανά με θέμα την ανανέωση της συνεργασίας τους. Αν δεν τα βρουν τότε δρομολογούνται οι εξελίξεις για την απόκτηση του Σκόνδρα τον Γενάρη. Κουβέντα και με Τζεμπούρ, Χολέμπας.
Νέο ραντεβού αναμένεται σύντομα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Τοροσίδη με θέμα βέβαια την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει την προσφορά τους στον αρχηγό της ομάδας και επιθυμούν την παραμονή του στον σύλλογο για τα επόμενα χρόνια.

Υπάρχει εκτίμηση στις δυνατότητες του Έλληνα διεθνή αμυντικού, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μόνο που ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να περιμένει για πολύ ακόμη την απάντηση του "Τόρο" και έτσι θα υπάρξει νέα συνάντηση των δύο πλευρών προκειμένου να ξεκαθαριστούν οι προθέσεις του ποδοσφαιριστή.

Στην περίπτωση που ο αρχηγός των Πειραιωτών απορρίψει την προοπτική να συνεχίσει στο Λιμάνι, τότε θα δρομολογηθούν άμεσα οι εξελίξεις για την απόκτηση του Γιάννη Σκόνδρα από τον Ατρόμητο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στο Λιμάνι θα έχουν σύντομα επαφές και με τους Ράφικ Τζεμπούρ και Χοσέ Χολέμπας με σκοπό να πέσουν οι υπογραφές στα καινούργια συμβόλαια, αφού η συμφωνία και με τους δύο για ανανέωση της συνεργασίας με τον σύλλογο, θεωρείται δεδομένη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου