ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Παπαμακάριος: "Προβάδισμα ο Ολυμπιακός"

Παπαμακάριος: "Προβάδισμα ο Ολυμπιακός"

Τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Α1 Μπάσκετ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μανώλης Παπαμακάριος
Ο 32άχρονος Έλληνας γκαρντ της ισπανικής Λαγκούν Άρο στάθηκε στην ομοιογένεια που έχει ο Ολυμπιακός από την περυσινή αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Παπαμακάριος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "στον NovaΣΠΟΡ FM" για το φαβορί του φετινού Πρωταθλήματος στην Ελλάδα...

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί. Πιστεύω ότι θα είναι ένα συναρπαστικό Πρωτάθλημα. Ωστόσο, δίνω προβάδισμα στον Ολυμπιακό, λόγω της ομοιογένειας που έχει από την περσινή σεζόν. Αυτό πιστεύω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο και στο ντέρμπι των δύο ομάδων που είναι αρκετά νωρίς αυτή τη σεζόν.

Είδα τον Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη και με εξέπληξε με την εμφάνισή του. Ήταν ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα που διαπίστωσα με τον Πεδουλάκη στον πάγκο. Δείχνει ότι θα βρει τα πατήματά του με το νέο ρόστερ. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός συνεχίζει με την περσινή συνταγή και με την Κάχα Λαμποράλ έδειξε ότι θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα και θα τα πάει καλά και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου