ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Δεκτή η προσφορά της ΕΡΤ, δείχνει Α1 μπάσκετ

Δεκτή η προσφορά της ΕΡΤ, δείχνει Α1 μπάσκετ

10/10/2012

Δεκτή η προσφορά της ΕΡΤ, δείχνει Α1 μπάσκετ!
Πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr, ο ΕΣΑΚΕ έστειλε έγγραφο στην ΕΡΤ, με το οποίο γνωστοποιεί στην δημόσια τηλεόραση πως κάνει δεκτή την προσφορά της, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Α1 μπάσκετ.

Η εξέλιξη αυτή σημαινει πως η ΕΡΤ θα δείχνει απ' το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τους αγώνες του μπασκετικού Πρωταθλήματος, κάποιους απ' τους οποίους θα έχει και η ΕΤ3.

Τούτη την ώρα γίνεται στο Ραδιομέγαρο σύσκεψη που εξετάζεται το πλάνο κάλυψης.

Η αλλαγή ώρας...
H ΕΡΤ ανακοίνωσε (επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της στήλης), για τον αγώνα Ρεάλ Μ.- Παναθηναϊκού της Παρασκευής, στην πρεμιέρα των ομίλων της Ευρωλίγκα μπάσκετ: «Η ανανεωμένη ομάδα Μπάσκετ του Παναθηναϊκόυ, με προπονητή τον Αργύρη Πεδουλάκη, ρίχνεται στη «μάχη» της Euroleague με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής της περιόδου 2012-2013, θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΤ, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στις 22:30, σε περιγραφή, του απεσταλμένου της Δημόσιας Τηλεόρασης στην Ισπανική πρωτεύουσα, Γιάννη Νάτου.

Παράλληλα, η αναμέτρηση θα μεταδοθεί απευθείας και μέσω WEB TV στο www.ert.gr».

Κινέζικο Πρωτάθλημα σε Nova, ΟΤΕ TV
Τα τελευταία παιχνίδια του πιο ανερχόμενου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος εξασφάλισε για τους τηλεθεατές του το Eurosport 2! Από τις 20 Οκτωβρίου έως και τις 3 Νοεμβρίου, το Eurosport 2 θα μεταδώσει ΖΩΝΤΑΝΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ (μέσω αυτού και Nova, OTE TV) τρεις αναμετρήσεις στο πλαίσιο των ισάριθμων τελευταίων αγωνιστικών ημερών του Κινέζικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Με επίκεντρο την ομάδα των Νικολά Ανελκά και Ντιντιέ Ντρογκμπά, την Shanghai Shenhua, το Eurosport 2 θα λάβει μέρος στο φινάλε της σεζόν με τα παιχνίδια απέναντι στην Changchun Yatai, την Qingdao Jonoon και την Dalian Aerbin του Σεϊντού Κεϊτά!

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου