ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα (video)


Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα (video)
 
Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στη κάμερα του RedPlanet.gr για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Κάχα Λαμποράλ. Στάθηκε στα σκαμπανεβάσματα της ομάδας, η οποία όμως σιγά-σιγά θα βρει τον ρυθμό της.
Ο Κώστας Σλούκας αγωνίστηκε για περίπου 18 λεπτά στο παιχνίδι κόντρα στη Κάχα Λαμποράλ, σημειώνοντας έξι πόντους στο ματς, χάρη σε δύο πολύτιμα τρίποντα. Μάλιστα το δεύτερο ήταν και καθοριστικό, καθώς ο Ερτέλ είχε μειώσει ένα λεπτό πριν το τέλος σε 82-78, αλλά ο 22χρονος γκαρντ, ο οποίος ξεχωρίζει για το αγωνιστικό του θράσος, με θάρρος και αυτοπεποίθηση πήρε πρωτοβουλία και με "βόμβα" από τα 6.75 μέτρα έστειλε τον Ολυμπιακό στο +7 (85-78) τους Πειραιώτες στα 42'' πριν το τέλος, "σφραγίζοντας" τη νίκη για τους ερυθρόλευκους.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, κατά την έξοδο του από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο RedPlanet.gr για το παιχνίδι. Δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, πριν καν τον ρωτήσουμε, μας είπε: "Εντάξει, ξέρω, αλλά θέλουμε χρόνο ακόμη. Είμαστε στην αρχή και είναι ακόμη βαριά τα πόδια μας. Είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι και πολλές αυξομειώσεις, αλλά η Κάχα είναι πιο έτοιμη από εμάς από αγωνιστικής πλευράς. Είχε δώσει περισσότερο επίσημα παιχνίδια και φαινόταν στο παιχνίδι. Εμάς ουσιαστικά αυτό ήταν το πρώτο ματς επίσημο ματς. Είχαμε λίγο άγχος, ήμασταν λίγο νευρικοί σε κάποια σημεία, αλλά σημασία είχε που κερδίσαμε".

Στη συνέχεια ο 22χρονος κόμπο-γκαρντ μας δήλωσε: "Koίτα, οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες, ειδικά στην έδρα σου, καθώς υπάρχει και πίεση. Ας μην ξεχνάμε πως στην ουσία δεν είχαμε ξεκινήσει τα επίσημα μας παιχνίδια.

Στην ουσία το ματς κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ ήταν το πρώτο μας επίσημο ματς για τη φετινή σεζόν. Αν και παρουσιάσαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας κατά την διάρκεια του αγώνα, θεωρώ πως παρουσιάσαμε γενικότερα ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και φτάσαμε δίκαια στη νίκη".

Για το αν εκτιμάει πως ο Ολυμπιακός έχει δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στην επίθεση, μας απάντησε: "Όχι, δε νομίζω πως έχουμε δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στην επίθεση και λιγότερη στην άμυνα, επειδή δεχτήκαμε 81 πόντους. Εκτιμώ πως έχουμε δώσει μεγάλη σημασία και στα δύο κομμάτια του παιχνιδιού μας, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Ίσα-ίσα που μπορώ να πω πως ποντάρουμε περισσότερο στην άμυνα μας. Απλά μας βγήκε έτσι το παιχνίδι, ήταν και ο γρήγορος ρυθμός που πήρε ο αγώνας, όπως είπαμε είχαμε και αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας κατά την διάρκεια του αγώνα, και αυτό το αρνητικό στοιχείο θα χρειαστεί να το προσέξουμε στη συνέχεια ώστε να πραγματοποιήσουμε ακόμη καλύτερα παιχνίδια.

Για το η ομάδα από την περσινή επιτυχία απέκτησε όχι μόνο αυτοπεποίθηση, αλλά και χαρακτήρα, μας τόνισε:"Η ομάδα σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα αποκτήσει ρυθμό, θα πατάει καλύτερα στο γήπεδο και θα ρολάρει. Είμαστε ακόμη στην αρχή. Σίγουρα πραγματοποιήσαμε μία τεράστια επιτυχία την περσινή σεζόν η οποία μας έδωσε αυτοπεποίθηση και μας έχτισε χαρακτήρα, αλλά φέτος ξεκινάμε από μηδενική βάση και θα βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτή τη νοοτροπία και φιλοσοφία έχουμε και με αυτή θα πορευτούμε στη συνέχεια".

Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα:


O Κώστας Σλούκας στο RedPlanet.gr από redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου