ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Τεόντοσιτς: "Με πονάει ο χαμένος τελικός της Κωνσταντινούπολης"

Τεόντοσιτς: "Με πονάει ο χαμένος τελικός της Κωνσταντινούπολης"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς παραδέχθηκε πως τον πονάει η ήττα από τον Ολυμπιακό στην Πόλη, στον τελικό της περυσινής Euroleague.
Ο Σέρβος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει χωνέψει ακόμα την ήττα της ρωσικής ομάδας από τον Ολυμπιακό, στον τελικό της περυσινής Euroleague στην Κωνσταντινούπολη.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Μίλος Τεόντοσιτς:

Για το αν τον δίδαξε κάτι η ήττα από τον Ολυμπιακό: "Από τη μία ήταν σίγουρα καταστροφικό και μία τεράστια αποτυχία για εμάς. Από την άλλη, η ήττα αυτή μας δίδαξε πως αν βρεθούμε σε παρόμοια κατάσταση στο μέλλον, πρέπει να αντιδράσουμε διαφορετικά. Ελπίζω αυτή η εμπειρία να λειτουργήσει θετικά για εμάς. Φυσικά και είναι επίπονο κάθε φορά που το θυμόμαστε. Πρέπει όμως να το αφήσουμε πίσω".

Για το τί έφταιξε στον τελικό της Κωνσταντινούπολης: "Πιστεύω πως κάτι αντίστοιχο δεν πρόκειται να συμβεί για τα επόμενα 30 χρόνια. Ο κυριότερος λόγος ήταν πως χαλαρώσαμε μόλις αποκτήσαμε μεγάλο προβάδισμα και αρχίσαμε από νωρίς τα πανηγύρια. Κακές αποφάσεις από όλους, χαμένες βολές, συνέβησαν όλα μαζί".

Για το δικό του μερίδιο ευθύνης στην ήττα της ΤΣΣΚΑ: "Είναι φυσιολογικό. Όλο το παιχνίδι βασίζεται στον πλέι μέικερ. Δεν μπορώ να πω πως έκανα φοβερό αγώνα οπότε δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον που μου επιρρίπτει ευθύνες για την ήττα".

Για τις ευθύνες του Γιόνας Καζλάουσκας: "Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό".

Για το αν είναι η πιο "σκληρή" ήττα της καριέρα του: "Θα μπορούσα να την συγκρίνω μόνο με τον χαμένο ημιτελικό στο Μουντομπάσκετ του 2010 από την Τουρκία".

Για το αν είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη: "Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο".

Για τους πιο δύσκολους αντιπάλους που έχεις αντιμετωπίσει: "Θα έλεγα τον Διαμαντίδη και τον Σπανούλη".

Για το γεγονός πως όταν πρωτοήρθε στη Μόσχα όλοι έλεγαν για την κακή εξωγηπεδική του ζωή. Παρόλα αυτά ο Αντρέι Βατούτιν (σ.σ. ιδιοκτήτης ΤΣΣΚΑ) δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για αυτόν. Επίσης, για το αν είναι τελικά τα κλαμπ της Μόσχας τόσο διασκεδαστικά όσο λένε: "Δεν ξέρω γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουν τέτοια γνώμη για εμένα. Δεν βγαίνω συχνά και αν το κάνω, συνήθως είμαι παρέα με τους συμπαίκτες μου. Το πρόβλημα είναι πως έτσι και βγει μία φήμη για εσένα, τότε θα συνεχίσει να σε ακολουθεί ακόμα και αν εσύ κάνεις ακριβώς τα αντίθετα πράγματα. Πάντως τα κλαμπ στην Μόσχα δεν είναι και τόσο άσχημα!".

Για τους πέντε καλύτερους Γιουγκοσλάβους παίκτες όλων των εποχών: "Είναι δύσκολο να απαντήσω, έχουμε τόσους πολλούς. Θα πω για τα τελευταία 20 χρόνια τους Ντράζεν Πέτροβιτς, Αλεξάντερ «Σάσα» Τζόρτζεβιτς, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Βλάντε Ντίβατς".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου