ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Tα θεαματικά καρφώματα του Ντόρσεϊ κόντρα στη Κάχα

Tα θεαματικά καρφώματα του Ντόρσεϊ κόντρα στη Κάχα

Μπορεί ο Ντόρσεϊ να έπαιξε λίγο κόντρα στην Κάχα, αλλά στο διάστημα που αγωνίστηκε προσέφερε θέαμα με τα θεαματικά του καρφώματα (vid), τα οποία και τα αφιέρωσε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.
Ο Τζόι Ντόρσεϊ ξεκίνησε στη βασική πεντάδα του Ολυμπιακού, αλλά λόγω ότι φορτώθηκε με δύο γρήγορα φάουλ το τεχνικό τιμ τον κράτησε στη συνέχεια στο πάγκο.
Στα δέκα λεπτά, πάντως, που αγωνίστηκε στο παιχνίδι ο Τζόι Ντόρσεϊ σημείωσε 7 πόντους και μάζεψε 4 ριμπάουντ, καταφέρνοντας παράλληλα να προσφέρει θέαμα στο φίλαθλο κοινό του Ολυμπιακού.

Ο 29χρονος Αμερικανός σέντερ, μάλιστα, ξεκίνησε δυναμικά στο ματς, πραγματοποιώντας δύο εντυπωσιακά καρφώματα στην αναμέτρηση, κρεμώμένος με μανία στο καλάθι της Κάχα.

Μάλιστα τα καρφώματα του τα αφιέρωσε στους οπαδούς των ερυθρολεύκων στις κερκίδες του ΣΕΦ, κάνοντας χαρακτηριστικό νεύμα. Στο πρώτο ο Τζόι Ντόρσεϊ κάρφωσε ύστερα από υπέροχη άλεϊ-ούπ ασίστ του Μάντζαρη, ενώ με τον ίδιο τρόπο τον "τάισε" ο Σπανούλης, ύστερα από "πικ-εν-ρολ", με τον Αμερικανό να ίπτανται και να προσγειώνεται στη στεφάνη των Ισπανών.

Joey Dorsey dunks vs.Caja από redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου