ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Το βίντεο των Πρωταθλητών που αποθεώθηκε στο ΣΕΦ

Το βίντεο των Πρωταθλητών που αποθεώθηκε στο ΣΕΦ

Δείτε στο βίντεο το αφιέρωμα που παίχτηκε στο ΣΕΦ για τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Αποθεώθηκαν οι ερυθρόλευκοι, πανηγυρίζοντας και πάλι το νικητήριο καλάθι του Πρίντεζη.
Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Κάχα Λαμποράλ, οι άνθρωποι της πειραϊκής ΚΑΕ ετοίμασαν ένα ωραίο αφιερωματικό βίντεο για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τους Πειραιώτες στην Κωνσταντινούπολη.
Το βίντεο παίχτηκε σε ένα μεγάλο video-wall στο ένα πέταλο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, με τους φιλάθλους και τους παίκτες του Ολυμπιακού να παρακολουθούν και να αναπολούν τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησαν στην Κωνσταντινούπολη. Δείτε και ακούστε τον κόσμο να ζει... ξανά την τελευταία φάση στον τελικό της Euroleague, με τον Σπανούλη να δίνει την ασίστ στον Πρίντεζη σημειώνοντας στη συνέχεια το νικητήριο καλάθι που έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα.

Οι φίλαθλοι αποθέωσαν και πάλι τους ερυθρόλευκους πρωταγωνιστές, πανηγύρισαν το "πεταχτάρι" του Έλληνα πάουερ-φόργουορντ και είπαν "όλε" όταν οι παίκτες σήκωσαν την κούπα. Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση της ομάδας του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με τον κόσμο να χειροκροτεί τους παίκτες.


RedPlanet.gr - Το βίντεο των Πρωταθλητών στο ΣΕΦ από redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου