ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ενοχλήσεις ο Γκρέκο-Κανονικά ο Μοντέστο

Ενοχλήσεις ο Γκρέκο-Κανονικά ο Μοντέστο

10/10/2012

Ενοχλήσεις ο Γκρέκο!
Και σε αυτή την προπόνηση ο Λεάντρο Ζαρντίμ είδε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή του να μην μπορεί να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα. Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Γκρέκο να… μην γυμναστεί σε έντονους ρυθμούς λόγω κάποιων ενοχλήσεων που ένιωσε στο γόνατο.

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Ιταλού άσου, ο οποίος θα δοκιμάσει το απόγευμα να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Εκτός του Γκρέκο, ο Ζαρντίμ δεν είχε σήμερα στην διάθεσή του και τους Μοντέστο και Φουστέρ. Ο Κορσικανός αμυντικός έκανε αερόβιο πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στη μέση, και ο Ισπανός έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα λόγω μιας κάκωσης στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί.

Οι άλλοι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών έκαναν τα ειδικά προγράμματά τους.

Για όσους γυμνάστηκαν κανονικά το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις ταχύτητας, ελέγχου του σώματος και δύναμης, στο γήπεδο, υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Χρήστου Μουρίκη. Στη συνέχεια οι παίκτες έπαιξαν ποδοβόλεϊ, σε χαμηλό φιλέ, κάνοντας ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας.

Αμέσως μετά χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Αρχικά έπαιξαν με την κατοχή, την κυκλοφορία της μπάλας και το πρέσινγκ, ενώ στη συνέχεια έκαναν και δίτερμα, πέντε εναντίον πέντε, σε χώρο ίσο με το μισό γήπεδο.

Κανονικά ο Μοντέστο 

10/10/2012

Κανονικά ο Μοντέστο
Υπό βροχή και με τον Φρανσουά Μοντέστο να παίρνει μέρος κανονικά σε αυτήν, πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ιδιαίτερο βάρος στην τακτική έδωσε το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, με το μεγαλύτερο μέρος να αναλώνεται σε δίτερμα στο μισό γήπεδο. Κανονικά συμμετείχε και ο Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα για να αγωνιστεί κόντρα στην Ξάνθη.

Ατομικά προπονήθηκε ο Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος ακολουθεί θεραπεία λόγω αιματώματος, ενώ αντίστοιχα ο Λεάντρο Γκρέκο έκανε ασκήσεις αεροβικής στο γήπεδο.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου